23 Ιαν 2017

ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 VIDEO

san oikogeneia 70
Δείτε σε video το επεισόδιο 70 της σειράς του ALPHA Κύπρου 'Σαν οικογένεια'
Τέσσερα νέα παιδιά, έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δυο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια. Ανάμεσα τους, ένας ανομολόγητος έρωτας…
Σαν οικογένεια επεισόδιο 70 video περίληψη
Ο Λευτέρης πιέζει την Ελένη να του πει την αλήθεια για το παρελθόν της Λίας, εκείνη αρνείται ότι γνωρίζει κάτι και τον προτρέπει να γυρίσει στην οικογένεια του. Η Κατερίνα βρίσκει τον οργανισμό κλειστό λόγω χρεών και υποπτεύεται ότι είναι δουλεία του Στέφανου. Ο Μανώλης επισκέπτεται τον Γιάννη στο σπίτι του και βλέπει μια φωτογραφία της Νίκης, χωρίς όμως να την αναγνωρίσει. 
Ο Γιώργος ζητάει από την Ελένη να μετακομίσουν στην Αθήνα για να μην είναι μόνη η μητέρα του, εκείνη όμως αρνείται και τσακώνονται. Η Νίκη ομολογεί στο Λουκά την συμπάθεια της για την Μαρίνα, πράγμα που κάνει τον Λουκά ανήσυχο για τη σχέση των δυο γυναικών. Η Μαρίνα και ο Πέτρος συναντάνε τη Λυδία με σκοπό να μάθουν αν γνωρίζει πως είναι υιοθετημένη. Η Λία πηγαίνει να πάρει τη Χρυσάνθη από το σχολείο και ανακαλύπτει ότι η μικρή δεν είναι εκεί.

δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας