7 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 81 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 81

 Τα πέντε κλειδιά 81-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 81 video περίληψη

Η είδηση του θανάτου της Χαρικλείας φθάνει στα αυτιά της Κυβέλης η οποία διακατέχεται από τύψεις, και αρχίζει να φοβάται πως κάποιος μέσα στο ίδιο τους το σπίτι έχει σκοπό να τους σκοτώσει όλους.
Την ώρα εκείνη καταφθάνει στο αρχοντικό ο Τζίμης για να επισκεφτεί την Χαρικλεία και μένει αποσβολωμένος ακούγοντας ότι η μητέρα του έχει πεθάνει. Έξαλλος απαιτεί να μάθει τις συνθήκες του θανάτου της καθώς και από το δικό του το μυαλό περνάει η εκδοχή της δολοφονίας, 
Η ανακάλυψη πως ο πραγματικός της πατέρας είναι άλλος έχει αναστατώσει την Σούγκαρ,ενώ ο Νικολάου θα φυγαδεύσει την Νέφη σε ένα σίγουρο μέρος προσπαθώντας να γλυτώσουν από τους Ρώσους γκάγκστερ που είναι στο κατόπιν τους.
Ο Τζίμης θα δεχθεί την επίσκεψη της Σούγκαρ που επιχειρεί να τον παρηγορήσει για την απώλεια της Χαρικλείας,ενώ κάπου αλλού η Νάντια και ο Αλέξανδρος κάνουν το ξεκίνημα μιας ειδυλλιακής βραδιάς.
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας