7 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 82 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 82

 Τα πέντε κλειδιά 82-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 82 video περίληψη

Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Κυβέλης υποχρεώνει την οικογένεια  να την βάλει σε μια κλινική μέχρι να κατορθώσει να ξαναβρεί την ηρεμία της,ενώ την παρακολούθηση της θα αναλάβει για το διάστημα της νοσηλείας της ο Φίλιππος,ένας γιατρός,φίλος του Ορέστη.
Εν τω μεταξύ στην κηδεία της Χαρικλείας το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και το ερώτημα που απασχολεί τον καθένα είναι αν ο θάνατος της προήλθε από άλλα αίτια και δεν ήταν τελικά φόνος,και φυσικά ο Τζίμης κατά κύριο λόγο έχει σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια.
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Νικολάου όταν πηγαίνει στο ασφαλές σπίτι που είχε φυγαδεύσει την Νέφη για να την γλυτώσει από τα νύχια των Ρώσων.Ο Αλέξανδρος παραμένει άφαντος παρόλες τις προσπάθειες της Νάντιας να τον βρει, ενώ οι απαγωγείς βρίσκουν τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα στην Κυβέλη...

δείτε το video ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας