7 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 83 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 83

 Τα πέντε κλειδιά 83-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 83 video περίληψη

Η Κυβέλη δεν είναι πια ικάνή να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το φανταστικό,και δεν μπορεί να καταλάβει αν όντως μίλησε με τον Ρήγα για την σχέση τους στο δωμάτιο της στην κλινική η αν ήταν απλώς η φαντασία της που της παίζει παιχνίδια.
Ο Τζίμης θα στρέψει τα βέλη του στον Ορέστη,τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του,ενώ ταυτόχρονα η Σούγκαρ αντιμετωπίζει λεκτική επίθεση από τον Πάρη που την κατηγορεί για την συμπεριφορά της με τον Τζίμη.
Μια άγνωστη,η Λιάνα, εμφανίζεται ξαφνικά στο προσκήνιο και απειλεί την σχέση της Νάντιας με τον Αλέξανδρο ενώ η Κίκα ακολουθεί την συμβουλή της Κυβέλης και μεταβαίνει στην Αθήνα για να φροντίσει για την προώθηση του βιβλίου της.

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας