11 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 87 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 87
 Τα πέντε κλειδιά 87-Το video του νέου επεισοδίου «Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 

Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 87 video περίληψη

Η Κυβέλη ανυπομονεί να έρθει ο Ρήγας και να την βγάλει από την κλινική, ενώ όταν ο Ορέστης συνέρχεται και ανοίγει τα μάτια του διαπιστώνει πως βρίσκεται κλειδωμένος στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της Μάριον.
Η Νάντια μαθαίνει την αλήθεια για τη Λιάνα και την απιστία του Αλέξανδρου ενώ την ίδια στιγμή η Κίκα στην Αθήνα παρουσιάζει το βιβλίο της. 
Ο Ηλίας θα δεχτεί άλλη μια επίσκεψη από την Σούγκαρ και τον Πάρη ενώ παράλληλα η Βέρα που δεν βρίσκει τον Ορέστη πουθενά ανησυχεί πως κάτι κακό του έχει συμβεί...Οι Ρώσοι μαφιόζοι παγιδεύουν τον Νικολάου και τον δέρνουν ανελέητα...
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας