12 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 88 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 88

 Τα πέντε κλειδιά 88-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 88 video περίληψη
Ο Ορέστης που είναι αιμάλωτος της Μάριον, έχοντας μάλιστα κάταγμα στο πόδι, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να δραπετεύσει.Παράλληλα με τις ανησυχίες της Βέρας για την παρατεταμένη εξαφάνιση του Ορέστη,υποψίες πως κάτι κακό του συμβαίνει έχει και ο Σέργιος όμως δεν ξέρει τι να κάνει.
Η Κατερίνα θα μάθει από την ίδια το σχέδιο της Κυβέλης να φύγει από την κλινική με την βοήθεια του Ρήγα και για να την σταματήσει θα ζητήσει την βοήθεια του Σέργιου ενώ η Σούγκαρ περνάει την βραδιά στο σπίτι του Τζίμη και ο Πάρης που το μαθαίνει σκάει από τη ζήλεια του.
 Η Μαρία εξομολογείται στην Βέρα την έλξη που νοιώθει για τον Τζίμη και δηλώνει πως θα βάλει τα δυνατά της για να τον κάνει να την ερωτευτεί.Σε μια απρόσμενη συνάντηση μαζί τους η Νάντια εντελώς αναπάντεχα γνωρίζει τα παιδιά του Αλέξανδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας