13 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 89 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 89

 Τα πέντε κλειδιά 89-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 89 video περίληψη

Στην κλινική η Κυβέλη καμώνεται πως η ανάρρωση της βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπαίνει σε  πρόγραμμα  εργασιοθεραπείας και ψυχοθεραπείας για να μην δημιουργήσει υποψίες μέχρι την στιγμή που ο Ρήγας θα έρθει να την πάρει.
 Ο Ορέστης πετυχαίνει να του επιτραπεί να κάνει ένα τηλεφώνημα,και δεμένος όπως είναι στο κρεβάτι, θα μιλήσει με τον Λεωνίδα σε ανοιχτή ακρόαση.
Ο Σέργιος μαθαίνει από τον Ηλία πως η Σούγκαρ που ψάχνει τον πατέρα της είχε περάσει από εκεί, ενώ η Νέφη θα επιστρέψει στον Νικολάου κάποια από τα λεφτά της εταιρίας και εκείνος ειδοποιεί τον Σέργιο.
Ο Τζίμης έχει γίνει το μήλο της έριδος για την Μαρία και την Σούγκαρ και οι δυο κοπέλες θα καυγαδίσουν για το ποια θα του φτιάξει το φαγητό,ενώ η Νάντια θα καταλήξει πως αυτό που πραγματικά θέλει είναι να βρίσκεται με τον Αλέξανδρο και τα παιδιά του.
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας