13 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 90 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 90

 Τα πέντε κλειδιά 90-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 90 video περίληψη

Ο Ορέστης είναι δεμένος με αχρηστευμένα τα δυο του πόδια και στο έλεος της Μάριον,όμως μόλις αντιλαμβάνεται πως αυτή έχει φύγει θα κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να δραπετεύσει. 
Η Κυβέλη πιστεύει πως ένα ανώνυμο σημείωμα που της ήρθε στην κλινική είναι του Ρήγα, ενώ η Σούγκαρ και η Μαρία καταλαβαίνουν πια πως είναι αντίζηλες,θέλοντας και οι δυο τον Τζίμη.
Ο Νικολάου ζητάει την συνδρομή του Σέργιου για το σχέδιο του να ελευθερώσουν την Νέφη από τα χέρια των Ρώσων και η Νάντια θα μπει στο τριπάκι να αποδείξει το πόσο καλή νοικοκυρά είναι όταν ο Αλέξανδρος θα ζητήσει την βοήθεια της για να τα βγάλει πέρα με τα παιδιά του...
Ο Ηλίας δέχεται την επίσκεψη του Άρη που θα του εξομολογηθεί τον παλιό έρωτα της νιότης του για την Κίκα ενώ παράλληλα ο Σέργιος υποψιάζεται πως ο Ρήγας έχει γυρίσει πίσω και ψάχνει να τον βρει.

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας