16 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 91 Video και περίληψη

το video του επεισοδίου 91 της σειράς Τα πέντε κλειδιά

 Τα πέντε κλειδιά 91-Το video του νέου επεισοδίου 

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 91 video περίληψη

Η Κυβέλη περιμένει άγρυπνη όλη τη νύχτα να έρθει ο Ρήγας και να την πάρει από την κλινική,ενώ η Νάντια πηγαίνει στο νοσοκομείο και παίρνει το εξιτήριο του Νικολάου για να τον φέρει στο σπίτι.
 Η Μάριον υποχρεώνει τον Ορέστη να παίξει μαζί της μια παρτίδα σκάκι ώστε να του επιτραπεί να κάνει ένα τηλεφώνημα εφόσον νικητής θα είναι αυτός. Η Σάντρα θα φύγει από τη δουλειά της στο μπαρ και η Σούγκαρ βρίσκει την ευκαιρία να ζητήσει από τον Τζίμη να την αντικαταστήσει αυτή, ενώ η Μαρία που έχει υπόνοιες πως κάτι τρέχει μεταξύ Τζίμη και Σούγκαρ αρχίζει και τους παρακολουθεί. 
Ο Ηλίας νομίζει πως ο Άρης έχει πάει στην Αθήνα για να βρει την Κίκα, ενώ ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να βρει την Νάντια που εκείνη την ώρα φροντίζει τον Νικολάου στο σπίτι.Το μήνυμα του Ορέστη θα φτάσει επιτέλους στον Σέργιο που φεύγει αμέσως για να προσπαθήσει να τον σώσει,με την ελπίδα πως δεν είναι ήδη πολύ αργά.
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας