16 Ιαν 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 92 Video και περίληψη

Παρακολουθείστε σε video το επεισόδιο 92 της σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

Το video του επεισοδίου 92 της σειράς του Μακεδονία TV

 Τα Πέντε Κλειδιά

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 92 video περίληψη

Ο Ορέστης καταβάλλει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί και να αποσοβήσει το μοιραίο, ελπίζοντας πως ο Σέργιος θα προλάβει να έρθει έγκαιρα,ενω το προσωπικό του σπιτιού του συζητάει το ενδεχόμενο να του έχει συμβεί κάτι κακό. 
Η Κυβέλη προσπαθεί και αυτή να δραπετεύσει από την κλινική καθώς γνωρίζει πως τα χρονικά περιθώρια για να εκτελέσει την τέταρτη εντολή στενεύουν.     Η Σούγκαρ θα φύγει έξαλλη από το σπίτι μετά από έναν τρικούβερτο καυγά που είχε με τον Πάρη και θα προσπαθήσει να βρει την ηρεμία της στο σπίτι του Τζίμη.
 Οταν ο Νικολάου ξυπνάει διαπιστώνει πως βρίσκεται στο κρεβάτι της Νάντιας,από την οποία ο Αλέξανδρος απαιτεί να μάθει γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα του. 
Η Μαρία που καιροφυλακτεί για να βρει μια ευκαιρία να τα φτιάξει με τον Τζίμη σκαρφίζεται ένα πονηρό σχέδιο για να τον χωρίσει από την Σούγκαρ. Ο Ορέστης τελικά θα γλυτώσει από του χάρου τα δόντια και επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον Σέργιο.

δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας