6 Ιαν 2017

ΖΩΗ ΜΟΥ:Επεισόδιο 82 (Video)

ΖΩΗ ΜΟΥ 82

Δείτε το επεισόδιο ΖΩΗ ΜΟΥ 82 του Mega Κύπρου 


Μυστικά, ίντριγκες, προδοσίες, φιλοδοξίες… 
Αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και, πάνω από όλα, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή σε πρωτόγνωρα μονοπάτια…ΖΩΗ ΜΟΥ  Επεισόδιο 82 video περίληψη 

Η σχέση του Μάνου με την Άννα είναι πια στα πρόθυρα διάλυσης και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν αυτός θα σηκώσει χέρι χτυπώντας αυτήν και τον Βύρωνα.
Η Σμαράγδα τον συμβουλεύει να πάρει διαζύγιο όμως ο Μάνος απορρίπτει την ιδέα γνωρίζοντας πως αυτός θα ήταν ο σίγουρος τρόπος για να μην ξαναδεί την κόρη του. Ο Αντώνης δεν είναι βέβαιος για τις προθέσεις της Αννίτας για το μέλλον της σχέσης τους και προσπαθεί να την πιέσει ψυχολογικά αναφέροντας τον γιό της ,όμως η Αννίτα θα τον απογοητεύσει καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει μαζί του.
Ο Παντελής έχει γίνει η σκιά της Δήμητρας και της Ζωής και καιροφυλακτεί για να αρπάξει την μικρή με την πρώτη ευκαιρία.Η Μάνια που συνεχίζει τις έρευνες για να ανακαλύψει την πραγματική μητέρα της θα ανταμώσει σε κάποιο γηροκομείο μια παλιά της γνώριμη που ήταν διεθύντρια του ορφανοτροφείου στο οποίο μεγάλωσε και θα της αποσπάσει μια πληροφορία που θα την βοηθήσει πολύ.
Ο Ηλίας θα δεχθεί στο γραφείο του την Άννα που θα τον εκβιάσει ζητώντας του χρήματα για να μην πει όσα γνωρίζει για τον Μάνο.
προβολή προσεχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας