13 Ιαν 2017

ΖΩΗ ΜΟΥ:Επεισόδιο 89 (Video)

ΖΩΗ ΜΟΥ Επεισόδιο 89 Video
Δείτε σε video το επεισόδιο 89 της νέας σειράς του Mega Κύπρου ''Ζωή μου''

Μυστικά, ίντριγκες, προδοσίες, φιλοδοξίες… 
Αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και, πάνω από όλα, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή σε πρωτόγνωρα μονοπάτια…ΖΩΗ ΜΟΥ  Επεισόδιο 89 video περίληψη 


Την Αννίτα και τη Νίνα τις συνδέει μια μεγάλη αγάπη και το γεγονός πως και οι δυο μισούν θανάσιμα τον Ηλία. Αν και είναι πια χωρισμένος με την Λένα,ο Πάνος εξακολουθεί με μια νοσηρή περιέργεια να βλέπει τις κινήσεις της μέσα από την κρυφή κάμερα,ενώ τα αισθήματα της Στέλλας για τον Αλέξανδρο έχουν αλλάξει,και από φιλικά μετατράπηκαν σε ερωτικά. 
Ο Ηλίας δεν έχει καμμία πρόθεση να αφήσει την Νίνα να τον χωρίσει και το λέει στον Θέμη,συμπληρώνοντας πως θα έχει και την Δήμητρα στο πλευρό του. Η Νίνα επιδιώκει συνάντηση με την Σούλα στον οίκο ανοχής και της ζητάει να εκδικηθούν τον Ηλία που ήταν δίγαμος,ενώ ο Πάνος θα προσπαθήσει πάλι να τα βρει με την Λένα η οποία όμως δεν μπορεί να ρισκάρει ν τα ξαναφτιάξει μαζί του φοβούμενη τα αντίποινα του Λίνου. 
Ο Γιάννης θα ανακρίνει τον Παντελή τον οποίο έχει συλλάβει,και μαθαίνει από αυτόν τα πάντα για την Μάνια,ενώ στη συνέχεια θα βρει τον επικεφαλής των εσωτερικών υποθέσεων και θα κάνει καταγγελία για τον Μάνο. 
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας