20 Ιαν 2017

ΖΩΗ ΜΟΥ:Επεισόδιο 93 (Video)

ΖΩΗ ΜΟΥ Επεισόδιο 93 Video
Δείτε σε video το επεισόδιο 93 της νέας σειράς του Mega Κύπρου ''Ζωή μου''

Μυστικά, ίντριγκες, προδοσίες, φιλοδοξίες… 
Αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και, πάνω από όλα, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή σε πρωτόγνωρα μονοπάτια…ΖΩΗ ΜΟΥ  Επεισόδιο 93 video περίληψη 
Η Μάνια είναι πολύ αναστατωμένη από το γεγονός ότι η μητέρα της είναι μια πόρνη, αλλά και από τις αποκαλύψεις που της έκανε εκείνη ότι ο πατέρας της είναι ο Ηλίας Δρούσης, αλλά και για τον τρόπο που τους είχε φερθεί. Όταν πηγαίνει ο Γιάννης να την δει και να της πει ότι η μητέρα της έχει συλληφθεί, βρίσκει μια Μάνια που δεν την αναγνωρίζει. 

Την ίδια στιγμή ο Ηλίας διαβεβαιώνει τον σύνδεσμο των «7», ότι ο Λούπο δεν υπάρχει πια και ότι για το εμπόρευμα που θα φέρουνε τώρα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Δέχεται όμως την επίσκεψη της Σμαράγδας, που του λέει ότι συνέλαβαν τον Μάνο και του ζητάει ένα πολύ μεγάλο ποσό –ώστε να εξασφαλίσει την εγγονή της -για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι εκείνη κι ο Μάνος και να μην ομολογήσουν τα πάντα για εκείνον. 

Ο Άκης, βλέποντας το αφεντικό του να «βουλιάζει», πηγαίνει στη Νίνα και την εκβιάζει να του δώσει ένα μεγάλο ποσό για να μην αφήσει να διαρρεύσει το μυστικό της, που ο ίδιος γνωρίζει, για την κρυφή σχέση της με τον Φώτη. Στο μεταξύ η Δήμητρα με τον Κώστα ζουν το δικό τους παραμύθι, ερωτευμένοι όσο ποτέ, κάνοντας όνειρα για τη νέα ζωή που ξεκινάνε. Η Σμαράγδα κρύβει τη Χριστίνα, ώστε να μην κινδυνεύσει από τον Δρούση. 

Ενώ η Δήμητρα, ο Θέμης και η Ζωή παίζουν, έρχεται η Στέλλα, που βλέπει τον Άγη να τους παρακολουθεί. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Μάνια πηγαίνει να συναντήσει τον Ηλία. Του αποκαλύπτει ότι είναι ο πατέρας της και του ζητάει να της δώσει τη μισή του περιουσία για να μην αποκαλύψει σε όλους ότι κάποτε ήτανε μαστροπός, δίγαμος και μέχρι τώρα συνεχίζει να είναι δουλέμπορος και χωμένος στις παρανομίες
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας