8 Φεβ 2017

Δείτε πόσα λεφτά έδωσε η Ε.Ε. σε 8 ΜΚΟ για τους πρόσφυγες

Οι "Πειρατές" θέλουν απαντήσεις για το πάρτι χρηματοδοτήσεων σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας,απέστειλε το παρακάτω ερώτημα στις 8 διεθνείς ΜΚΟ που ανέλαβαν την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα και απέτυχαν παταγωδώς:

Please send us detailed information concerning the financing by the European Committee for the management of the refugee crisis in Greece and where it was used. If for any reason you are unable to, please forward us to the apropriate authority, or give a reason for not being able to do so.

Thank you in advance for your cooperation,

Pirate Party Of Greece
Social Welfare dept.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα στοιχεία που αφορούν την χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή επιτροπή για την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα καθώς και το πού αυτά χρησιμοποιήθηκαν. Αν για οποιοδήποτε λόγο αδυνατείτε παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ποιος μπορεί να διαθέσει αυτά τα στοιχεία ή να υπάρξει αιτιολογημένη απάντηση για αυτή την αδυναμία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας,

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας,
Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας.

Το ερώτημα κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων καθώς και στον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κύριο Μουζάλα.
Περιμένουμε τα στοιχεία και θα αναρτήσουμε όλες τις απαντήσεις καθώς και τις πιθανές αρνήσεις τους στο site μας, καθώς και θα τις μεταβιβάσουμε στις αρμόδιες αρχές.

δείτε:

These NGOs will receive about 83 of the 700 million euros that has been earmarked for Greece.
83 εκατομμύρια ευρώ πήραν 8 ΜΚΟ α-π-ε-υ-θ-ε-ί-α-ς από την Ε.Ε.- χώρια όσα παίρνουν από τον ΟΗΕ, την Ελλάδα, το Ισραήλ και άλλες χώρες ! 
Ε, πώς να μην είναι "αλληλέγγυοι"; Πώς να μη θέλουν ανοιχτά σύνορα; Πώς να μην οργανώνουν εκδρομές εκφοβισμού εναντίον όσων αντιδρούν ;

Π.χ. η Arbeiter-Samariter-Bund παίρνει 5 εκατ. ευρώ σε 12 μήνες για
"Παροχή στέγης και βασικών υπηρεσιών, όπως υγειονομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης, μη επισιτιστικών ειδών, χώρων κατάλληλα διαμορφωμένων για παιδιά, νομικής βοήθειας και υπηρεσιών διερμηνείας σε 1.500 άτομα στη Θεσσαλονίκη."
makpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας