2 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 104 - Β' κύκλος VIDEO (320)9 mines 104 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 104 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 104 - Β' κύκλος (320)

Ο Χρήστος ενημερώνει το Μάνο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Σοφίας. Ο μπράβος του Σερέτη οδηγεί τη Δάφνη σ ένα υπόγειο κελάρι που έχει στο σπίτι του. Εκείνη αρχίζει να παλεύει για να ξεφύγει. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στο κινητό της, χωρίς να πάρει απάντηση. Η Δάφνη καταφέρνει να σωθεί από τα χέρια του μπράβου, και τον κλειδώνει μόνο του στο κελάρι. 

Ο Αντρέας από την άλλη, έχει ένστικτο πως η Δάφνη προσπαθεί να παγιδεύσει το Σερέτη. Παράλληλα, ο Σερέτης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον μπράβο του, ενώ η Εύα ετοιμάζεται για το δικαστήριο, για να παρακολουθήσει την απολογία του Πέτρου. Η Μάρθα μοιράζεται τον πόνο της με την Άννα, για δυσάρεστα νέα ότι κάποιος έδινε αντικαταθλιπτικά χάπια στον Πέτρο, με συνέπεια εκείνος να χάσει τα λογικά του. Ορκίζεται όμως πως από δω και πέρα, θα είναι μαζί του για να τον προσέχει.

 Ο Αντρέας πηγαίνει στο σπίτι για να βρει τη Δάφνη και ξαφνιάζεται όταν ο Οδυσσέας του λέει πως η Δάφνη δε γύρισε όλο το βράδυ. Ο δικηγόρος της Κρίστης τη βεβαιώνει πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να κερδίσει εκείνη την επιμέλεια του παιδιού.Ο Αντρέας συναντιέται με τη Δάφνη και τον Δημήτρη στο δικαστήριο, και εκφράζει την απογοήτευση του που άφησε όλο το βράδυ μόνο του τον Οδυσσέα. Ο Δημήτρης παρεμβαίνει λέγοντας πως ήταν μαζί του, γεμίζοντας τον Αντρέα περισσότερο θυμό. Η Θεανώ φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου. 

Την ίδια ώρα, η Σοφία που νιώθει πως κάτι φοβερό θα συμβεί, καλεί ταξί και κατευθύνεται και η ίδια εκεί. Η Θεανώ λέει στον Μάνο πως ξέρει ότι εκείνος ευθύνεται για το θάνατο του γιου της, και τώρα για την κατάσταση της Σοφίας. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως αν ο Άλκης τραβήξει στα άκρα την υπόθεση της επιμέλειας του Φαίδωνα, θα επικαλεστεί τη χρήση ναρκωτικών που εκείνος έκανε και που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του παιδιού, την ίδια ώρα, ο Άλκης είναι έτοιμος να χρηματίσει προκειμένου να εξασφαλίσει την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του. 

Η Θεανώ είναι έτοιμη να ρίξει το μαχαίρι στον Μάνο, όταν μπαίνει στη μέση η Σοφία και τραυματίζεται σοβαρά. Ο Πέτρος είναι έτοιμος για την απολογία του. Η Μάρθα παρακολουθεί την έκβαση της δίκης συντετριμμένη. Ο Μάνος καλεί ασθενοφόρο, ενώ η Σοφία αιμορραγεί…
δείτε το video ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας