2 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105 - Β' κύκλος VIDEO (321)9 mines 105 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 105 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 105 - Β' κύκλος (321)

Ο Σερέτης ανησυχεί για τον μπράβο του που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος. Ο Μάνος δίνει κατάθεση για το περιστατικό που έγινε στο σπίτι του, με συνέπεια να τραυματιστεί η Σοφία. Ο Μάνος γεμίζει τύψεις και ενοχές για τη Σοφία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι πολύ κρίσιμη καθώς την ώρα που εκείνη είναι στο χειρουργείο παθαίνει ανακοπή. Οι παλμοί στην καρδιά της Σοφίας επανέρχονται και οι γιατροί προχωρούν κανονικά στην επέμβαση. 

Ο Χρήστος προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μάνο από τις τύψεις που νιώθει για την κατάσταση της Σοφίας. Η Κρίστη πηγαίνει στο γραφείο του Κίμωνα την ίδια ώρα που Άλκης φεύγει από κει. Η Σύλβια συναντάει τη Στέλλα και τον Φαίδωνα στο πάρκο και της προτείνει να πάνε για ψώνια, πάντα με τη συνοδεία του μπράβου που έχει ορίσει ο Άλκης για να προσέχει το παιδί του. Ο Στέφανος συνοδεύει την Έλσα στο νοσοκομείο. 

Ο Μάνος εκφράζει στην Έλσα τη βεβαιότητα του ότι η Θεανώ κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της Μαρίνας. Την ίδια ώρα, εκείνη δίνει κατάθεση στον αστυνόμο Γρηγορίου για το ατύχημα της Σοφίας, αλλά και για το γεγονός πως πριν από χρόνια ο Ράζης είχε παρατήσει τον γιο της στο δρόμο, με συνέπεια εκείνος να πεθάνει. Η Έλσα λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα ίσως να είναι κάπου ζωντανή, και τον συμβουλεύει να σταθεί στη Σοφία. Εκείνος ξαφνιάζεται με την προτροπή της. 

Η Σύλβια και η Στέλλα ψωνίζουν σ ένα πολυκατάστημα. Η Κρίστη ξαφνιάζεται όταν ο Κίμωνας της λέει την απόφαση του να χωρίσουν οριστικά. Η Σύλβια βρίσκει ευκαιρία και αρπάζει τον Φαίδωνα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τη Στέλλα και τον άντρα που τις ακολουθεί. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη δάφνη και δίνουν ραντεβού στο δικαστήριο, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την ποινή του…

δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας