6 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 107 - Β' κύκλος VIDEO (323)9 mines 107 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 107 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 107 - Β' κύκλος (323) 

Η ξαφνική επίσκεψη του Δημήτρη εγκλωβίζει τα σχέδια της Δάφνης, ενώ την ίδια ώρα η άσχημη συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντι στην Ελίζα προβληματίζει τον Αντρέα. Ο Άλκης δέχεται να αποκρύψει από το δικαστήριο το γεγονός της αρπαγής του Φαίδωνα από τη Σύλβια, με τη συμφωνία να μην αποκαλύψει και η Κρίστη πως ο Άλκης έκανε χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν, θέτοντας τη ζωή του παιδιού σε κίνδυνο. Η Σοφία συνέρχεται και βλέπει δίπλα της το Μάνο. 

Ο Κίμωνας θέλει να σταθεί στην Κρίστη μετά από την περιπέτεια της με τη Σύλβια, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Δημήτρης αποκοιμάται στο σπίτι της Δάφνης κι εκείνη βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την ανησυχία της πως ο Οδυσσέας δε θα τη δεχτεί στη ζωή του. Ο Στέφανος στέλνει μήνυμα στην Έλσα, ζητώντας μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Δάφνη τοποθετεί στο αυτοκίνητο του βιαστή ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη και ειδοποιεί την Αστυνομία. 

Ο Δημήτρης ξυπνάει και δεν τη βρίσκει στο σπίτι. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο και του υπόσχεται πως θα περιμένει μέχρι να αποφυλακιστεί και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Νεφέλη επισκέπτεται τη Σοφία στο νοσοκομείο. Εκείνη θυμάται το περιστατικό με τη θεανώ που τη μαχαίρωσε κατά λάθος και ανησυχεί για τη μητέρα της. Ο Στέφανος δίνει στην Έλσα ένα αποχαιρετιστήριο δώρο. Ο Αντρέας παρακολουθεί τη συνομιλία του Σερέτη με την Εύα, από τον κοριό που έχει τοποθετήσει στο γραφείο του. Ο δικηγόρος ενημερώνει την Κρίστη ότι η δικάσιμος για την επιμέλεια του Φαίδωνα, θα γίνει σε δυο μέρες. 

Η Σύλβια, μεταμφιεσμένη και αγνώριστη, κανονίζει να συναντήσει έναν άγνωστο άντρα. Ο Άλκης ανυπομονεί για το δικαστήριο, για να στήσει την Κρίστη στον τοίχο. Η Ηρώ απορεί με το μένος του και εκφράζει τη δυσαρέσκεια της. Ο Χρήστος μαθαίνει πως ο αδερφός της Σοφίας ήταν βριά άρρωστος πριν πέσει στις ρόδες του αυτοκινήτου του Μάνου. Ο Αντρέας μαθαίνει ότι ο βιαστής φυλακίστηκε ξανά για εμπόριο ναρκωτικών και υποπτεύεται πως η Δάφνη κρύβεται πίσω απ αυτό. Παράλληλα, και μη θέλοντας να της πει ότι παρακολουθεί τον Σερέτη, τη συμβουλεύει να προσέχει. 

Ο δικηγόρος της Κρίστης σαστίζει όταν εκείνη λέει πως δε θα χρησιμοποιήσει το γεγονός της χρήσης αμφεταμινών από τον Άλκη, στο δικαστήριο, καθώς με αυτή την απόκρυψη μειώνονται οι πιθανότητες να πάρει εκείνη την επιμέλεια του Φαίδωνα. Την ίδια ώρα ο Άλκης ετοιμάζεται να πάρει μαζί του το παιδί στη Βουλή, έχοντας κανονίσει να παρευρίσκονται φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έξω από το χώρο. Ο Χρήστος μελετάει το φάκελο του Νικόλα, και διαπιστώνει έκπληκτος ότι ο νεαρός είχε όγκο στον εγκέφαλο και του έμενε ένας μήνας ζωής, πριν από το ατύχημα του με το Μάνο…
 δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας