7 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108 - Β' κύκλος VIDEO (324)9 mines 108 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 108 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 108 - Β' κύκλος (324)

Ο Μάνος επισκέπτεται τη Θεανώ στο κρατητήριο να μάθει εάν έχει κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Άλκης δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους και εκθέτει δημόσια την αρπαγή του παιδιού του από την παρανοϊκή Σύλβια Λοίζου. Ο Χρήστος λέει στον Μάνο πως ο Νικόλας μάλλον έπεσε επίτηδες στις ρόδες του αυτοκινήτου του για να αυτοκτονήσει. Ο Αντρέας βεβαιώνεται πως η Δάφνη κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του μπράβου του Σερέτη, αλλά και τη φυλάκιση του βιαστή, καθώς καταλαβαίνει πως είναι έτοιμη να πάρει ξανά τον νόμο στο χέρια της με μια νέα υπόθεση εκβιαστή ανηλίκων. 

Η Έλσα λέει στην Κρίστη ότι η μητέρα της ζει. Ο Άλκης εκβιάζει τη Στέλλα να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει κατά της Κρίστης. Παράλληλα, λέει στην Ηρώ να ετοιμάζεται για το γάμο τους. Η Κρίστη σοκάρεται με τα νέα για τη μαρίνα και προτρέπει την Έλσα να την πάρουν από το καταφύγιο όπου βρίσκεται καθώς μπορεί να κινδυνεύει.Ο Αντρέας βρίσκει στο γραφείο της Δάφνης μια λίστα με εκκρεμείς υποθέσεις, και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της. 

Η Μάρθα επισκέπτεται τον άντρα που ομολόγησε άντι εκείνης πως σκότωσε τον Δήμο. Ο Υπουργός ζητάει από τον Σερέτη να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά του Ρώσου κρατούμενου στις φυλακές της Κύπρου. Ο Άλκης προσλαμβάνει τη Νάντια, τη νέα baby sitter που θα αναλάβει τη φροντίδα του Φαίδωνα. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το προκλητικό στυλ της κοπέλας εξοργίζει την Ηρώ που προειδοποιεί τον Άλκη πως αν ποτέ την απατήσει θα τον καταστρέψει. Ο δικηγόρος προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να χρησιμοποιήσει το περιστατικό με τις αμφεταμίνες στο δικαστήριο. Ο Άλκης από την άλλη, ζητάει από το δικηγόρο του να εμφανίσει την αρπαγή του Φαίδωνα από τη Σύλβια σαν άσσο στο μανίκι του. 

Η Έλσα επισκέπτεται τη Σοφία στο νοσοκομείο. Όταν αναφέρεται στο γεγονός ότι η Μαρίνα είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά ο Μάνος, εκείνη την αντικρούει λέγοντας πως αφού η Μαρίνα δεν υπάρχει πια, έχουν το περιθώριο να παλέψουν για τη σχέση τους. Το δικαστήριο για την επιμέλεια του Φαίδωνα αρχίζει. Η Μάρθα προβληματίζεται με το πάθος που μιλάει η Δάφνη για όσους πρέπει να τιμωρούνται, και δεν τους πιάνει ο νόμος…
δείτε το Video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας