9 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109 - Β' κύκλος VIDEO (325)9 mines 109 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 109 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 109 - Β' κύκλος (325)

Ο Μάνος δίνει στη Θεανώ τον ιστορικό φάκελο του Νικόλα. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος ενημερώνει τη Σοφία για τις
πραγματικές συνθήκες του θανάτου του αδερφού της. Οι αγορεύσεις των δυο πλευρών για την επιμέλεια του Φαίδωνα, κρατάει σε ένταση την Κρίστη και τον Άλκη. Ο Αντρέας ζητάει από το Σερέτη να τον αποσπάσει στην υπηρεσία του. 

Η Κρίστη σοκάρεται με την κατάθεση της Στέλλας που την παρουσιάζει σαν αδιάφορη μάνα. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου όμως αντικρούει τα επιχειρήματα της κοπέλας, προσφέροντας στιγμές ανακούφισης στην Κρίστη. Η Ελίζα ακούει από τον κοριό που έχει τοποθετήσει ο Αντρέας στο laptop του, τη συζήτηση του με τον Σερέτη, όπου του λέει πως δεν αντέχει να δουλεύει μαζί με τη Δάφνη, καθώς δεν την έχει ξεπεράσει. Ο Χρήστος καταθέτει στο δικαστήριο, εκθέτοντας τα δυο περιστατικά με το αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε στο μικρό Φαίδωνα. 

Η Κρίστη βρίσκεται σε απόγνωση. Μια καινούργια υπόθεση της Δίωξης με ένα αρχαίο αγαλματάκι θέτει τη Δάφνη σε εγρήγορση. Ο Στέφανος διαβάζει για μια ανθρωπιστική βοήθεια στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας και εκδηλώνει ενδιαφέρον. Η Δάφνη οργανώνει την επιχείρηση με το κλεμμένο αγαλματίδιο, όταν στη Δίωξη έρχεται ο Αντρέας. Ο Διαμαντίδης εκβιάζει το Σερέτη, για το Ρώσο κρατούμενο λέγοντας πως αν πέσει η οργάνωση τους, θα τον πάρουν μαζί τους. Μετά από την ανατροπή της υπόθεσης του Νικόλα, ο Μάνος νιώθει λύτρωση και κάνει ιδιαίτερη εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Μαρίνα που τον ακούει επικοινωνεί ξανά μαζί του σαν Θάλεια. Ο Στέφανος λέει στην Έλσα τη σκέψη του να φύγει σε αποστολή, σαν ύστατη προσπάθεια να την κάνει να γυρίσει κοντά του. Εκείνη όμως αρνείται…
δείτε το Video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας