10 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 - Β' κύκλος VIDEO (326)9 mines 110 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 110 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 110 - Β' κύκλος (326)

Η Έλσα βλέπει στο laptop του Μάνου την επικοινωνία του με τη Θάλεια και καταλαβαίνει πως είναι η Μαρίνα. Ένας πληροφοριοδότης ενημερώνει τον Αντρέα πως την έχουν στημένη σε μια επιχείρηση της Δίωξης για ένα κλεμμένο αρχαίο αγαλματίδιο. Ο Αντρέας ανησυχεί για τη Δάφνη και φεύγει βιαστικά από το σπίτι αφήνοντας την Ελίζα σε έντονη ταραχή. Ο Κίμωνας μαθαίνει πως πίσω από την καταστροφή της καριέρας της Κρίστης κρυβόταν ο Δήμος, πιθανά σε συνεργασία με τον Άλκη.

 Ο Μάνος εκφράζει στην Έλσα τη χαρά του που μετά από τόσα χρόνια τύψεων σχετικά με το θάνατο του Νικόλα, επιτέλους η συνείδηση του ησύχασε. Όταν δέχεται άλλο ένα μήνυμα από τη Θάλεια, η Έλσα του ζητάει να της μιλήσει για αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα με την οποία επικοινωνεί. Ο Αντρέας φτάνει στο χώρο όπου γίνεται η επιχείρηση της Δίωξης, όταν ακούγονται πυροβολισμοί. 

Η Θεανώ λέει στον Δημήτρη πως εκείνη έβαλε ανθρώπους να σκοτώσουν τη μαρίνα, για να εκδικηθεί τον Ραζή για το θάνατο του γιου της. Ο Αντρέας σώζει τελευταία στιγμή τη Δάφνη. Εκείνη σοκάρεται, καθώς καταλαβαίνει ότι ο Αντρέας βλέπει. Ο Κίμωνας πηγαίνει στην Κρίστη και τη συμβουλεύει να εκθέσει στο δικαστήριο τη χρήση ναρκωτικών που έκανε ο Άλκης. Ο Δημήτρης ακούει σοκαρισμένος τη Θεανώ που του εκθέτει τα γεγονότα που οδήγησαν στην εξαφάνιση της Μαρίνας. Εκείνη ωστόσο τον βεβαιώνει πως η Σοφία δεν είχε ιδέα για τις πράξεις της. 

Η Κρίστη ξαφνιάζεται με την επιμονή του Κίμωνα να τη βοηθήσει στο θέμα του παιδιού της, ενώ έχει αποφασίσει να χωρίσει μαζί της. Εκείνος, που δεν μπορεί να της πει για τη συμφωνία του με τον Άλκη, νιώθει εγκλωβισμένος. Η Μάρθα ζητάει από τον Γρηγορίου να θέσει τον Πέτρο σε κατ οίκο περιορισμό, καθώς κινδυνεύει να χάσει τελείως τα λογικά του και χρήζει θεραπείας. Στη Δίωξη πανηγυρίζουν την επιτυχία για την επιχείρηση με το αγαλματάκι. Ωστόσο ο Σερέτης εκφράζει τον προβληματισμό του για την παρουσία ενός άγνωστου άντρα που βοήθησε στην επιτυχή έκβαση της επιχείρησης, που δεν ήταν άλλος από τον Αντρέα…
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας