10 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 111 - Β' κύκλος VIDEO (327)9 mines 111 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 111 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 111 - Β' κύκλος (327)

Μετά από τη διάσωση της Δάφνης στην επιχείρηση με το κλεμμένο αγαλματάκι ο Αντρέας γυρίζει στην Ελίζα. Η Έλσα ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να πείσει τη Μαρίνα να γυρίσει, καθώς η Θεανώ κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για ένα φόνο που τελικά δεν έκανε. Η Σύλβια παραμονεύει έξω από το σπίτι της Κρίστης. Ο Άλκης νιώθει έλξη για τη Νάντια, την καινούργια νταντά του Φαίδωνα. Ο Μάνος ενημερώνει τη Σοφία για την ομολογία της Θεανώς. Και ζητάει να μάθει εάν είχε και η ίδια ανάμειξη στην εξαφάνιση της Μαρίνας. 

Η Άννα προτρέπει την Κρίστη να βγουν αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα τους. Η Δάφνη στέλνει μήνυμα στον Αντρέα να συναντηθούν. Η Σοφία λέει στο Μάνο ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με την υπόθεση της Μαρίνας, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού που είχαν κανονίσει το βράδυ της εξαφάνισης της. Ο Αντρέας βρίσκει μια δικαιολογία για την Ελίζα και φεύγει από το σπίτι για να συναντήσει τη Δάφνη. Μετά από την ομολογία της Θεανώς, η Σοφία και ο Μάνος αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να είναι ξανά μαζί. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν ο Αντρέας της λέει ότι παριστάνει ακόμα τον τυφλό για να την προστατέψει από το Σερέτη. 

Η Έλσα λέει στη Μαρίνα τα γεγονότα με τη Θεανώ και την επικείμενη φυλάκιση της. Όσο ο Αντρέας βρίσκεται με τη Δάφνη, η Ελίζα του τηλεφωνείΤην ίδια ώρα, και ο Δημήτρης περιμένει τη Δάφνη στο σπίτι της μαζί με τον Οδυσσέα. Η Κρίστη βγαίνει με την Άννα και εκπλήσσεται ευχάριστα που ο κόσμος ακόμα την αναγνωρίζει και εκφράζει το θαυμασμό του για εκείνη. Η Δάφνη κλονίζεται όταν ο Αντρέας της λέει πως η Ελίζα είναι η μόνη που ξέρει ότι η όραση του έχει επανέλθει. Η Μαρίνα αποκλείει στην Έλσα την περίπτωση να γυρίσει στην Κύπρο, ακόμα κι αν το παιδί είναι του Μάνου. 

Ο Δάσκαλος πιέζει τη Θάλεια να παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα μέχρι να γεννήσει. Η Σοφία στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στο Μάνο. Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ελίζας χωρίς να της αναφέρει τη συνάντηση του με τη Δάφνη. Το ίδιο και η Δάφνη που επιστρέφοντας βρίσκει το Δημήτρη στο σπίτι της. Η Σοφία φεύγει από το νοσοκομείο, μην έχοντας που να πάει. Η Κρίστη και η Άννα περιμένουν την Έλσα στο δικαστήριο, ενώ η Σύλβια τις παρακολουθεί. Ο Δημήτρης βλέπει τον Αντρέα που φτάνει στη Δίωξη και εκπλήσσεται με την άνεση που περπατάει. Η Δάφνη ωστόσο δεν του λέει την αλήθεια, ότι βλέπει κανονικά. 

Ο Μάνος κάνει εκπομπή και η Μαρίνα του στέλνει mail, πάλι ως Θάλεια. Ο Μάνος για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την οικειότητα που νιώθει γι αυτή τη μυστηριώδη ακροάτρια του. Η Έλσα φτάνει έγκαιρα στο δικαστήριο και καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης για την Κρίστη. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να μην πει στο Δημήτρη ότι βλέπει. Εκείνη σέβεται την επιθυμία του, αλλά του ζητάει να δουλέψουν μαζί για να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν το Σερέτη. Ο Αντρέας αρνείται καθώς νιώθει ότι η Δάφνη μπορεί να κινδυνεύει…
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας