13 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112 - Β' κύκλος VIDEO (328)9 mines 112 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 112 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 112 - Β' κύκλος (328)

Η κατάθεση της Έλσας ολοκληρώνεται, ενώ στο δικαστήριο φτάνει και η Μάρθα που καταφέρνει να συγκινήσει την Πρόεδρο. Ο Διαμαντίδης πιέζει το Σερέτη για την υπόθεση με το Ρώσο κρατούμενο. Ο Σερέτης επικοινωνεί με τον Υπουργό και κανονίζει τη μεταφορά του κρατούμενου για την ίδια μέρα. Η Ελίζα, πηγαίνει στη Δίωξη και καλεί τη Δάφνη και το Δημήτρη στο σπίτι της για δείπνο. Ο Άλκης αθετεί την υπόσχεση του και αναφέρει στο δικαστήριο την αρπαγή του Φαίδωνα από τη Σύλβια. 

Η Κρίστη σοκάρεται και αναγκάζεται να εκθέσει κι εκείνη τη χρήση αμφεταμινών που έκανε ο Άλκης και παραλίγο να θέσει τη ζωή του παιδιού σε κίνδυνο. Η Πρόεδρος σοκάρεται με την απόκρυψη τόσο σοβαρών στοιχείων από το φάκελο τους και ζητάει επανεξέταση της υπόθεσης της επιμέλειας. Ο Δημήτρης βλέπει καχύποπτα την πρόταση της Ελίζας να βρεθούν και οι τέσσερις μαζί, πιστεύοντας ότι θέση να τσεκάρει τη σχέση της Δάφνης και του Αντρέα. Η Δάφνη τον καθησυχάζει βεβαιώνοντας τον πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική, καθώς και οι δυο είναι πλέον σε καινούργια φάση της ζωής τους. Το δικαστήριο παύει την ακροαματική διαδικασία και η Κρίστη αποφασίζει να πάει μια βόλτα. 

Η Έλσα επιμένει να πάει μαζί της, αλλά η Κρίστη αρνείται και φεύγει μόνη της χωρίς να έχει αντιληφθεί τη Σύλβια που την ακολουθεί. Ο Άλκης οργίζεται όταν ο δικηγόρος του λέει πως μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ίσως να χάσει την επιμέλεια του Φαίδωνα.Ο Μάνος παραχωρεί το δωμάτιο στη Σοφία μέχρι να αναρρώσει και να μπορέσουν να αναθεωρήσουν τη σχέση τους. Η θεανώ ζητάει να ειδοποιήσουν τη Σοφία να την επισκεφτεί στο κρατητήριο. Ο Σερέτης οργανώνει τη μεταφορά του Ρώσου κρατουμένου αλλά κρατάει κρυφή τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η Αστυνομία. Έτσι, ο Αντρέας δεν μπορεί να ακούσει αυτή τη σημαντική πληροφορία και αγανακτεί. 

Ο Δημήτρης επικοινωνεί με τη Σοφία και ξαφνιάζεται όταν εκείνη του λέει ότι θα μείνει στο σπίτι του Μάνου. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η μητέρα της Σοφίας σκότωσε τη Μαρίνα. Η Κρίστη φτάνει σε ένα πάρκο την ώρα που ένας παπαράτσι την ακολουθεί για να βγάλει φωτογραφίες. Η Ηρώ επιπλήττει τον Άλκη που είπε στο δικαστήριο για την αρπαγή του Φαίδωνα. Ο Άλκης οργίζεται μαζί της και τη διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι. Η Ηρώ σοκάρεται με τη συμπεριφορά του, ενώ η Νάντια αρπάζει την ευκαιρία και προσφέρει στον Άλκη στιγμές χαλάρωσης.

 Ο Δημήτρης παραμονεύει έξω από το σπίτι του Μάνου. Ο Αντρέας οργίζεται με την Ελίζα που έχει καλέσει τη Δάφνη και το Δημήτρη στο σπίτι της. Ο Μάνος επιστρέφει και ξαφνιάζεται με την επίσκεψη του Δημήτρη, που τον προειδοποιεί πως αν κάνει κακό στη Σοφία θα έχει να κάνει μαζί του. Η Θεανώ λέει στη Σοφία ότι ζήτησε να τη δει για τελευταία φόρα καθώς δεν θα δέχεται επισκεπτήριο από κανέναν. Όταν εκείνη της λέει πως θα μείνει με το Μάνο, η Θεανώ την εκλιπαρεί να μην το κάνει καθώς νιώθει ότι αυτή τη φορά θα την πληγώσει ανεπανόρθωτα
δείτε το video ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας