15 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114 - Β' κύκλος VIDEO (330)9 mines 114 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 114 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 114 - Β' κύκλος (330)

Η Ηρώ ξαφνιάζεται όταν ο Διαμαντίδης της κάνει πρόταση γάμου. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο στο αναρρωτήριο της φυλακής, όπου τον βρίσκει σε πλήρη διαύγεια. Ο Πέτρος λέει στη Δάφνη πως ο Σταύρος που ψάχνουν με τον Αντρέα ίσως είναι ο Διαμαντίδης. Ο Γρηγορίου, ενημερώνει τη Μάρθα, ότι εγκρίθηκε ο σε κατ οίκο περιορισμός του Πέτρου. 

Ο Άλκης πανηγυρίζει με την απόφαση του δικαστηρίου που του δίνει την επιμέλεια του Φαίδωνα, ενώ η Άννα και η Έλσα αποφασίζουν να το κρύψουν από την Κρίστη, μέχρι να γίνει καλά. Η Σοφία αφήνει ένα γράμμα στο Μάνο και φεύγει από το σπίτι. Ο Σερέτης προτείνει στο Διαμαντίδη να συνεργαστούν οι δυο τους για την παράνομη μεταφορά όπλων στη Μέση Ανατολή. 

Ο Δημήτρης τεστάρει τα αντανακλαστικά του Αντρέα και καταλαβαίνει πως πράγματι βλέπει, όπως ήδη υποπτευόταν και φεύγει οργισμένος. Ο Μάνος διαβάζει το γράμμα της Σοφίας και δείχνει ζορισμένος. Η Άννα λέει στον Κίμωνα πως η Κρίστη έχασε την επιμέλεια του και τον συμβουλεύεται για το πως θα της το πουν. 

Παράλληλα του ζητάει να μείνει δίπλα στην κόρη της, αλλά ο Κίμωνας, έχοντας στο μυαλό του τη συμφωνία που έχει κάνει με τον Άλκη, δείχνει πολύ στριμωγμένος. Ο Δημήτρης δεν απαντάει στις κλήσεις της Δάφνης, ενώ αντίθετα τηλεφωνεί στη Σοφία και κανονίζει να πάει από το σπίτι της. Η Κρίστη την καθησυχάζει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να την κάνει όπως πριν…
Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας