16 Φεβ 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 - Β' κύκλος VIDEO (331)9 mines 115 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 115 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ


9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 115 - Β' κύκλος (331)

Ο Σερέτης δυσανασχετεί με την επιμονή της Εύας να μην εμπιστεύεται τον Αντρέα, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι η συνεργασία μαζί του θα του ανοίξει νέους ορίζοντες στην παρανομία. Όμως και η Δάφνη δείχνει ανήσυχη, καθώς φοβάται μήπως ο Σερέτης ανακαλύψει πως η όραση του Αντρέα έχει επανέλθει. Ένας πληροφοριοδότης ενημερώνει τον Σερέτη για ένα πλοίο που καταφθάνει στην Κύπρο, γεμάτο ναρκωτικά. 

Ο Δημήτρης ζητάει χρόνο από τη Δάφνη για να μπορέσει να σκεφτεί για τη σχέση τους. Είναι η πρώτη μέρα στο καινούργιο γραφείο του Αντρέα και ο Σερέτης τον ενημερώνει για το πλοίο με τα ναρκωτικά. Ο Κιμωνας προσπαθεί να επαναφέρει την Κρίστη μετά από το σοκ που έπαθε όταν έμαθε για την επιμέλεια του Φαίδωνα.

 Ο Άλκης κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω την Ηρώ. Η Μάρθα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος παθαίνει σύγχυση και τη νομίζει για την Εύα. Ο Δημήτρης ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Αντρέα στην Υπηρεσία του Σερέτη. Η Σύλβια παραμένει ασύλληπτη και η Άννα με την Έλσα ανησυχούν για το ποιο θα είναι το επόμενο της χτύπημα. Η Ελίζα συμβουλεύει τη Δάφνη να κάνει με το Δημήτρη ότι έκανε ο Αντρέας με εκείνη και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη της. 

Ο Δημήτρης βεβαιώνει τον Αντρέα πως δε θα πει σε κανέναν ότι βλέπει, αλλά ξεσπάει το θυμό του για τη Δάφνη που δεν τον εμπιστεύτηκε. Ο Αντρές προσπαθεί να τον καλμάρει και να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Σοφία συγκινείται όταν βλέπει τον Μάνο στο μαγαζί, να της ζητάει να μείνουν μαζί για πάντα. Η Άννα απορεί με τον Κίμωνα που αντιμετωπίζει θετικά μια ακόμα επίσκεψη του Άλκη στο νοσοκομείο για να την Κρίστη…
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας