13 Φεβ 2017

ΖΩΗ ΜΟΥ 96 Star tv VIDEO

ΖΩΗ ΜΟΥ Επεισόδιο 96 Video
Το επεισόδιο 96 της σειράς του Star ''Ζωή μου''

ΖΩΗ ΜΟΥ  Επεισόδιο 96 περίληψη 

Η Στέλλα  έχει στοιχεία στα χέρια της εναντίον του Ηλία και ειδοποιεί τον Κώστα την Μαρία και τον Γιάννη για να τους ενημερώσει. Ο Φώτης θυμάται τον Θέμη που του είπε ότι τον θεωρεί πατέρα του και δεν του βγαίνει η ιδέα πως είναι γιός του.Η σχέση της Λένας με τον Πάνο πάει καλά και επιπλέον δεν έχει τον βραχνά της Σούλας που δεν την απειλεί πια.

Ο Μάνος θα γράψει ένα γράμμα στην κόρη του λίγο πριν πάρει το χαπάκι για να αυτοκτονήσει Ο Φώτης αμφιταλαντεύεται για το αν πρέπει ή όχι να μιλήσει στον Θέμη. Ο Μάνος παίρνει την βεβαίωση του Γιάννη πως ότι και να γίνει θα σταθεί στην μητέρα και στην κόρη του. Η Μάνια Ο Ηλίας δεν δίνει τα λεφτά που του ζητάει η Μάνια και εκείνη για εκδίκηση στέλνει στην εφημερίδα ένα άρθρο που θα είναι η καταστροφή του. Η Δήμητρα, ο Κώστας και η Ζωή ζούνε χαρούμενες στιγμές.Ο Φώτης αντιλαμβάνεται το τι πραγματικά είναι η Νίνα.
Ο Αλέξανδρος λέει στον Αντώνη πόσο ευτυχισμένος είναι που έχει τη Στέλλα, ενώ ο Αντώνης ομολογεί ότι ανησυχεί με την ξαφνική αλλαγή της Αννίτας απέναντί του. Η Στέλλα αποκαλύπτει στη Δήμητρα, τον Κώστα και τον Γιάννη τα στοιχεία που έλαβε από τη Μαρία για τον Ηλία και βάζουν όλοι μαζί να ακούσουν ένα dvd. Εκεί ακούνε τη Μαρία να τους εξιστορεί όλη την αλήθεια για τη Ζωή και να τους αποκαλύπτει ότι ο Ηλίας Δρούσης την βίασε και η κόρη της είναι αποτέλεσμα αυτού του βιασμού! Την ίδια στιγμή ο Πάνος, που παρακολουθεί τα πάντα, ειδοποιεί ότι τα στοιχεία τα έχει η Στέλλα στα χέρια της και παίρνει εντολή να τα πάρει πάση θυσία. Τα ίδια αντίγραφα φτάνουν και στον Ηλία και στη Νίνα, όπου μαθαίνουν κι αυτοί την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της Ζωής…
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας