2 Φεβ 2017

Χατζηνικολάου - Τράγκας , το πικρό τέλος και οι σπόντες

ΟΙ ΜΠΗΧΤΕΣ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ REAL FM
Μετά από 10χρονη συνεργασία στον Real fm τερματίσθηκε....“ευδοκίμως” η δημοσιογραφική – επαγγελματική συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου και του “θείου” του, του Γιώργου Τράγκα.
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ο Γιώργης ο Τράγκας έκανε την τελευταία εκπομπή του στον Real fm και έστειλε το δακρύβρεχτο αντίο του στον φίλο του και εργοδότη του, διά μέσω του facebook!!

“Έληξε σήμερα το συμβόλαιό και η συνεργασία μου με τον Real fm. Δεν το ανανέωσα. Μετά από 15 χρόνια στενής συνεργασίας με τον Νίκο Χατζηνικολάου (10 χρόνια στον Real fm) τον ευχαριστώ θερμότατα και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα ο Real fm ήταν μια περίοδος από τις καλύτερες της πολύχρονης καριέρας μου”.

Στο ίδιο συγκινητικό στιλ και η απάντηση του Real fm!!

Η απάντηση του ραδιοφωνικού σταθμού Real fm ήλθε πολύ σύντομα και ήταν το ίδιο δακρύβρεχτη, ωσάν το ευχαριστώ του Γιώργη του Τράγκα!!
“Σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια ανελλιπούς ραδιοφωνικής παρουσίας του στον Real fm, το συμβόλαιο συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα με τον σταθμό. Ο Real fm τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του” 
Διαβάστε τη συνέχεια και...φρίξτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας