6 Φεβ 2017

KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη  τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9


KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 -Β κύκλος ( περίληψη)
Η αστυνομία αφήνει τον Κεμάλ ελεύθερο καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία πως αυτός ήταν ο απαγωγέας της Ντενίζ. Στο διάστημα που μεσολάβησε η Νιχάν δεν λύγισε ούτε στιγμή και αντιμετώπισε θαρραλέα την οργή του Εμίρ. Η πιθανότητα να χάσει την Ντενίζ θα κάνει τον Εμίρ να χάσει κάθε έλεγχο. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει για να εντοπίσει την Ντενίζ ενώ παράλληλα βάζει στο στόχαστρο του όλους όσους αγαπάει ο Κεμάλ. 

Ο Ταρίκ και η Ζεινέπ διαπιστώνουν πως έχει έχουν εξαφανιστεί οι γονείς τους και μόνο τότε θα αντιληφθούν πως η Φεχιμέ με τον Χουσείν ήταν πλήρως ενήμεροι για τις κινήσεις του Κεμάλ. Δεν μπορούν ωστόσο να γνωρίζουν πως το πιο επικίνδυνο όπλο που θα χρησιμοποιήσει ο Εμίρ στην μάχη του εναντίον του Κεμάλ θα είναι η Μπανού. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά για τον Κεμάλ,  όμως την στιγμή που είναι έτοιμος να παραδώσει την Ντενίζ στα χέρια των γονιών του,η αστυνομία ειδοποιημένη από τον Εμίρ βρίσκεται ήδη στα χνάρια του. 
Συνέχεια και video περίληψη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας