17 Φεβ 2017

Μπρούσκο Επεισόδιο 684 (4ος Κύκλος VIDEO)

mprousko 684
To νέο επεισόδιο 684 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video 

Μπρούσκο επεισόδιο 684 video περίληψη
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Νεκτάριος αποφασισμένος να τα βρει με την Μαρίνα, την πλησιάζει ξανά κι αυτή τη φορά κατορθώνει ν’ αγγίξει ευαίσθητες χορδές της κόρης του. Το ενδιαφέρον του Διαμαντή για την Ρενάτα, γίνεται αντιληπτό απ’ τον Πάτροκλο, ο οποίος κάνει αμέσως τις πρώτες κινήσεις για ν’ αποτρέψει τα χειρότερα.

 Ο Χαρίδημος, κατορθώνει να πάρει σχετικά εύκολα «άφεση αμαρτιών» απ’ την Κωνσταντίνα, σ’ αντίθεση με τον Μύρο που δεινοπαθεί να πείσει την Δάφνη να τον δεχτεί ξανά στη ζωή της. Ο Μηνάς αρνείται να δεχτεί ότι η φωτογραφία που του στείλανε είναι προϊόν φωτομοντάζ κι η Βασιλική καλείται ν’ αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. 

Η Αναστασία προτείνει στην Άλκηστη ν’ αναλάβει το project της Μελίνας για τον οινοτουρισμό κι εκείνη δέχεται, λύνοντας έτσι τα χέρια της Μελίνας και μειώνοντας τον χρόνο επιστροφής της, κοντά στον αγαπημένο της Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, ένα τηλεφώνημα του Σήφη μες στη νύχτα αναστατώνει τον Αχιλλέα.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στον Ant1. Το 684 θα το δούμε στις 28/2. Για να μην ψάχνετε προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και στην ημερομηνία προβολής να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας