17 Φεβ 2017

Μπρούσκο Επεισόδιο 685 (4ος Κύκλος VIDEO)

mprousko 685
To νέο επεισόδιο 685 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video 

Μπρούσκο επεισόδιο 685 video περίληψη
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Βασιλική με την Μελίνα προσπαθούν να πείσουν τον Μηνά, ότι η υπόθεση με τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια σε τρυφερή στιγμή με τον Μύρο είναι στημένη.. εκείνος όμως δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για τον παράνομο δεσμό του Μύρου και της Βασιλικής, με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι άνω – κάτω! 

Από την άλλη η Βασιλική υποψιάζεται τις 3 κοπέλες που δουλεύουν για τον Μύρο και πηγαίνει να τις αντιμετωπίσει. Ο Νεκτάριος και η Δήμητρα έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση άλλη μια φορά, αφού ενώ εκείνος προσπαθεί να λύσουν τον γάμο τους πολιτισμένα, εκείνη δείχνει να την ενδιαφέρει μόνο το οικονομικό. 

Στη συνέχεια βρίσκει την ευκαιρία να βρεθεί μόνος με την Μαρίνα και να την βοηθήσει σιγά σιγά να δει τα πράγματα πιο ήρεμα και καθαρά.. Επίσης σε συζήτησή που έχει με την Χρυσάνθη, αντιλαμβάνεται πως η ίδια γνώριζε για την σχέση της Δήμητρας και του Πάτροκλου και του το έκρυβε.. Εν τω μεταξύ ο Πάτροκλος, πηγαίνει απροειδοποίητά στο σπίτι των Ματθαίων και εκείνη τον διώχνει με τον χειρότερο τρόπο .. 

Έτσι εκείνος πηγαίνει να βρει τον Αχιλλέα, αποφασισμένος να τα βάλει μαζί του γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο. Η Άλκηστις ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για να συναντήσει τον Σήφη, ο Αλκιβιάδης όμως έχει ήδη ειδοποιήσει τα παλικάρια του για να μάθουν την πτήση της…

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στον Ant1. Το 685 θα το δούμε στις 1/3. Για να μην ψάχνετε προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και στην ημερομηνία προβολής να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας