17 Φεβ 2017

Μπρούσκο Επεισόδιο 686 (4ος Κύκλος VIDEO)

mprousko 686
To νέο επεισόδιο 686 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video 

Μπρούσκο επεισόδιο 686 video περίληψη
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η προκλητική έφοδος του Πάτροκλου στο σπίτι του, αναγκάζει τον Αχιλλέα να καλέσει την αστυνομία, ενώ παράλληλα καταλαβαίνει ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη γι΄ αυτό προειδοποιεί και τον Νεκτάριο. 

Στα Χανιά, η Αναστασία προσκολλάται όλο και πιο πολύ στη μικρή Στεφανία, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο του χαμού του δικού της παιδιού. Ο Αντρέας θα της ζητήσει για μια ακόμα φορά να παντρευτούν και η απάντησή της, θα τον κάνει έξαλλο. Η Χρυσάνθη αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να συμπαρασταθεί στον Νεκτάριο και να του δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την μέχρι τώρα στάση της στην υπόθεση του Πάτροκλου και της Δήμητρας. 

Από τη δική της πλευρά, η Μαρίνα συνδυάζει τα γεγονότα του παρελθόντος και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα γεγονότα δεν είναι όπως της τα παρουσιάζει η μαμά της. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος αρχίζει να παρακολουθεί στο πάρκο τη μικρή Αγάπη, με την καινούργια της νταντά, τη Δανάη.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στον Ant1. Το 686 θα το δούμε στις 2/3 Για να μην ψάχνετε προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και στην ημερομηνία προβολής να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας