14 Φεβ 2017

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ Επεισόδιο 65 Γ Κύκλος VIDEO

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ Επεισόδιο 65  3ος κύκλος
Tο video του επεισοδίου 64 του Γ κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 ''Οι συμμαθητές''


Οι  Συμμαθητές επεισόδιο 65 - Γ κύκλος (περίληψη)

 Η Τατιάνα είναι στο σπίτι της Κρίστης και προσπαθεί να εναρμονιστεί με το κλίμα του σπιτιού, ενώ η Αλίκη προσπαθεί να γίνει όσο πιο ευρηματική μπορεί ώστε να μην την πιάσει ο Γιώργος στα πράσα. Η Μαριλένα προσπαθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να ξετρυπώσει το μυστικό που έχει ο Άρης. Παράλληλα ο Ηρακλής έπιασε δουλειά μέσα στην εταιρία γεγονός που θα αναστατώσει την Αλίκη. 

Η Τατιάνα θα αναλάβει να βοηθήσει την Κρίστη στα ερωτικά της προβλήματα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μπαίνει το μεγάλο ερώτημα και θα είναι η απόφαση που θα καταλήξουν η Μαριλένα και η Αλίκη σχετικά με τον Αλέξανδρο. Τι αλήθειες είναι αυτές που κρύβει το μαγνητοφωνάκι που κυκλοφόρησε μέσα στην εταιρεία, αλλά και σε ποια χέρια θα καταλήξει γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.
 Θα καταλάβει ο Ανδρέας τις κινήσεις που κάνει η Μαριλένα ή θα οδηγηθούν σε ένα ακόμα μεγαλύτερο καβγά ; Τι θα μάθει η Μαριλένα από τον Φραγκίσκο και πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό; Θα ανακαλύψει ο Ανδρέας και η Μαριλένα όλη την αλήθεια όσον αφορά την υγεία του Άρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας