15 Φεβ 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 110 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 110
 Τα πέντε κλειδιά 110 -Το video του νέου επεισοδίου 
«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».


Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 110 video περίληψη
Η Σούγκαρ και ο Πάρης φτάνουν στο δημαρχείο μαζί. Είναι η μέρα του γάμους τους και ο Τζίμης δεν αν΄τεχει να είναι παρόν. Ωστόσο βρίσκει τον ηλία και τον παροτρύνει να πάει στο γάμο της Σούγκαρ, ως πατέρας της. 
Η Λιάνα φεύγει άρον-άρον για να μη χάσει τη δουλειά της κι ο Αλέξανδρος ανησυχεί για κείνη. Ο Ορέστης λαμβάνει ένα απειλητικό, για τη ζωή του, σημείωμα. Η Κατερίνα προτρέπει την Κυβέλη να ελέγξει τον αποστολέα των e-mail, με μια ερώτηση παγίδα που μόνο ο πραγματικός Ρήγας θα ήξερε να απαντήσει.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στο Μακεδονία TV και τον Αντ1 Κύπρου. Το επεισόδιο 110 θα προβληθεί στην Κύπρο στις 21/2. Για να μην ψάχνετε προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και  να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας