16 Φεβ 2017

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 112 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 112
 Τα πέντε κλειδιά 112 -Το video του νέου επεισοδίου 
«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».


Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 112 video περίληψη
Ο Ορέστης τρελός από ζήλεια, αποφασίζει να χωρίσει με την Κυβέλη κι αυτή είναι μια πληροφορία που κάνει το Τζίμη και το Νικολάου τρελούς από ευτυχία. Η Νάντια ονειρεύεται μια καινούρια ζωή μαζί με τον Αλέξανδρο αλλά εκείνος αποφασίζει να φύγει για λίγες μέρες στις Βρυξέλλες. 
Η Σούγκαρ επιστρέφει τα κλειδιά του Ηλία και αρνείται το δώρο του. Η Κίκα μαθαίνει ότι της χάρισε ένα σπίτι και ταράζεται. Αποφασίζει να ενημερώσει η ίδια την Κυβέλη ότι έχει μία αδερφή. Ωστόσο η τέταρτη εντολή πλησιάζει.

Η σειρά προβάλλεται καθημερινά στο Μακεδονία TV και τον Αντ1 Κύπρου. Το επεισόδιο 112 θα προβληθεί στην Κύπρο στις 23/2. Για να μην ψάχνετε προτείνουμε να βάλετε το blog στα αγαπημένα σας και  να δείτε το επεισόδιο από το link ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO πάνω δεξιά.Τα πέντε (5) κλειδιά 112

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας