10 Φεβ 2017

Το σόι σου Επεισόδιο 33 (3ος κύκλος VIDEO)

Το video του επεισοδιου 33 του γ κύκλου της σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ
Δείτε σε video το επεισόδιο 33 του Γ κύκλου της σειράς του Alpha ''Το Σόι σου''

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.
Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!
 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
ΤΟ ΣΟΙ  ΣΟΥ :Επεισόδιο 33 -Γ Κύκλος -περίληψη επεισοδίου.
O υπολογιστής που έχει η Χαρούλα με τον Βαγγέλη παθαίνει μια μεγάλη βλάβη και ο Σάββας τους προτείνει να αγοράσουν ένα tablet αντί για ένα υπολογιστή. Ο Βαγγέλης χαροποιείται με την ιδέα, αλλά η Χαρούλα είναι κάπως διστακτική και διατηρεί τις επιφυλάξεις της. Γρήγορα όμως ξεπερνούν τα προβλήματα και αντιλαμβάνεται ότι το tablet που της πρότεινε ο Σάββας είναι ένα πραγματικό θαύμα για εκείνη. 

Η Χαρούλα ζητά συνεχώς την βοήθεια των παιδιών, ώστε να μάθει όλο και περισσότερα για το διαδίκτυο και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες των social media. Τα παιδιά όμως γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η Χαρούλα δίνει περισσότερες πληροφορίες απ' ότι θα πρέπει τους διαδικτυακούς της φίλους και αρνούνται να την βοηθήσουν. Τότε η Χαρούλα θα απευθυνθεί αλλού. Έτσι λοιπόν στην αρχή φαινόταν ότι η Χαρούλα μάθαινε πάρα πολύ γρήγορα αλλά μία δυσάρεστη έκπληξη θα περιμένει τη Λυδία και το Σάββα.
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας