3 Φεβ 2017

Πέταξε τα μικρόφωνα ο Μητροπολίτης Πειραιά σε ζωντανή σύνδεση με την Καινούργιου (VIDEO)


Άναψαν τα αίματα στο πλατό της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», όπου ο Μητροπολίτης Σεραφείμ κλήθηκε να σχολιάσει την νέα τροπολογία του υπουργείου Παιδείας,
σύμφωνα με την οποία εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης«θεματικής εβδομάδας».
«Αυτή η εγκύκλιος γίνεται για να λειτουργούν πιο ομαλά τα σχολεία! Όταν ένα παιδί νιώθει εγκλωβισμένο σε λάθος σώμα και μπορεί να υποστεί bullying...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Είναι η προπαγάνδα του διενθούς συστήματος (αυτά που λέτε)», τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ. Και πρόσθεσε: «Τραγωδίες είναι αυτά που λέτε! Η ομοφυλοφιλία είναι μία τραγωδία. Είναι μία σεξουαλική τραγωδία».
«Α πα πα ! Τι είναι αυτά που λέτε;», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ο Μητροπολίτης Πειραιά συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία. Είναι μία τραγική συμπεριφορά! Η Ολλανδία νομιμοποίησε την παιδοφιλία. Η Γερμανία την κτηνοβασία!».
Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στον Μητροπολίτη Σεραφείμ: «Η επιστημονική κοινότητα λέει ότι δεν είναι αρρώστια!».
«Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ. Μάλιστα στη συνέχεια συνέκρινε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία. «Στο ίδιο καλάθι είναι όλα αυτά! Διότι είναι παρεκβάσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Γιατί η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι άνδρας και γυναίκα!», τόνισε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.
Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο. Στη συζήτηση παρενέβη ο εκπαιδευτικός, Πέτρος Σαπουτζάκης. Ο εκπαιδευτικός διέψευσε τον Μητροπολίτη Πειραιώς ότι η Ολλανδία νομιμοποίησε την παιδεραστία και η Γερμανία την κτηνοβασία. «Είναι αισχρά ψέμματα αυτά!..Μπορούμε να αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να λέει την παλαβομάρα του;», είπε ο Πέτρος Σαπουτζάκης.
«Με αποκαλείται παλαβό κύριε;», τον ρώτησε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ και πέταξε το μικρόφωνο και το ακουστικό και αποχώρησε από την εκπομπή.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας