ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

 

ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4. Ήλιος Β' κύκλος επεισόδιο 4 ολόκληρο την Πέμπτη 16/9/20 στις 20.00 

Ήλιος Ant1 

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοο Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη. Επίσης πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη. Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη. Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής. Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη.

Στον 2ο κύκλο μπαίνουν στη σειρά με νέους ρόλους οι Δημήτρης Μοθωναίος, Αντιγόνη Φρυδά και Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Ήλιος Επεισόδιο 4 - β' κύκλος

Στο προηγούμενο επεισόδιοη Αθηνά, κρυφά από όλους, βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, ενώ ο Στέφανος δείχνει να την παρακολουθεί… Ο Ιάσωνας ζητάει από μια φίλη του να τον κρύψει για λίγες μέρες στο σπίτι της και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο…

Ο Δημήτρης βρίσκει ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στον δολοφόνο του Φίλιππου, όμως έρχεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο… Η Αλίκη έχει έναν εφιάλτη που της θυμίζει κάτι τραυματικό από το παρελθόν της.

ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤ1 ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για να βρει τον Ιάσωνα, αλλά αυτός εξακολουθεί να τους διαφεύγει. Η Λήδα θα έχει μία απροσδόκητη συνάντηση, η οποία θα τη φέρει αντιμέτωπη με το άγνωστο παρελθόν του Νικήτα. Τόσο αυτή όσο και ο Νικήτας συνειδητοποιούν ότι κινδυνεύουν, ενώ η σχέση τους περνάει κρίση…

Η Αλίκη γνωρίζει τον Στέφανο, ενώ συνεχίζει να βασανίζεται από εφιάλτες. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι ο Στέφανος βρίσκεται συνέχεια ένα βήμα μπροστά του, όσον αφορά την υπόθεση του Φίλιππου και συγκρούεται μαζί του.Η Ελένη επιστρέφει στο σπίτι και αισιοδοξεί ότι θα ξεκινήσει πια μια νέα ήρεμη ζωή με την Μαριάνθη.

Μία μυστηριώδης γυναίκα φαίνεται να είναι πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου και θέλουν να φτάσουν σε αυτή τόσο ο Δημήτρης, όσο και ο Στέφανος με την Αλεξάνδρα…Ο αδερφός του Ιάσωνα κάνει με το Δημήτρη μια συμφωνία που θα τον φέρει ένα βήμα πριν τη σύλληψη του νεαρού αγοριού. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν διαφορετικά και επικίνδυνα.

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ