Καρτ Ποστάλ - Όλα τα επεισόδια

 

Καρτ Ποστάλ - τα επεισόδια
Καρτ Ποστάλ - Όλα τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ της ΕΡΤ. Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Victoria Hislop «Cartes Postales from Greece».

Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, Καρτ ποστάλ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Καρτ Ποστάλ 

Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, Καρτ ποστάλ βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Το καστ την καθιστά μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης.

Τα πρώτα γυρίσματα της σειράς που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο.Το καστ την καθιστά μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστής – και συνδετικός κρίκος – σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ» είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Συννεφιασμένη Κυριακή, Τελευταίο σημείωμα, Ευτυχία κ.ά.). Υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ.

Ο Τζόζεφ επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου.

Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έpωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Καρτ Ποστάλ – Ηθοποιοί

Παίζουν οι ηθοποιοί Ανδρέας Κωνσταντίνου, Margaret Clunie, Κρυσταλία Κεφαλούδη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Άννα Μάσχα, Μαρία Βοσκοπούλου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αινείας Τσαμάτης, Θησέας Παπαπαναγιώτου, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου. Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννος Περλέγκας, Χαρά- Μάτα Γιαννάτου, Ορφέας Αυγουστίδης, Ελένη Μπούκλη, Γιάννης Τσορτέκης. Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ναταλία Swift, Μυρτώ Αλικάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Anya Lebedencko. Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αιμιλία Υψηλάντη, Αλμπέρτο Εσκενάζη, Νεφέλη Οικονόμου. Corvin Hummer, Σοφία Κόκκαλη, Thanos Tokakis, Σοφία Σειρλή, Λένα Παπαληγούρα. Μελισσάνθη Μάχουτ, Will Hislop.

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ