Κομάντα και Δράκοι ~ Επεισόδιο 1

 

Κομάντα και Δράκοι Επεισόδιο 1
Κομάντα και Δράκοι ~ Επεισόδιο 1 της νέας σειράς μυστηρίου του Μέγκα tv Δείτε online την πρεμιέρα την Τετάρτη 22/9/21 στις 21.00

ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

H νέα σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ξετυλίγει ιστορίες της κρητικής παράδοσης μέσα από ένα μεταφυσικό ταξίδι που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια. 

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους.

Πρωταγωνιστούν οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης κ.α. Μαζί τους οι μικροί πρωταγωνιστές “Κομάντα”: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος και Αλέξανδρος, ενώ guest star είναι ο Στέλιος Μάινας.

Κομάντα και Δράκοι ~ Επεισόδιο 1

Ο Γιώργος μετακομίζει με την οικογένειά του στο Καλοχώρι, ένα ήσυχο, παραθαλάσσιο χωριό. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, τα όνειρα του Γιώργου στοιχειώνονται από μία αόρατη σκοτεινή δύναμη που τον οδηγούν σε ένα παράξενο αγόρι, τον Ντόντο. Ο Ντόντο διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα. Tο χάρισμα αυτό εκμεταλλεύονται οι συγγενείς του, η συμμορία των Δράκων, για να πραγματοποιούν τα εγκληματικά τους σχέδια.

Η «συνάντηση» των δύο αγοριών έχει αναπάντεχα αποτελέσματα. Ενεργοποιεί μια αόρατη δύναμη που κινείται απειλητικά εναντίον τους και ξυπνά παλιές έχθρες στους κατοίκους του μικρού χωριού. Ο Γιώργος αποδέχεται την πρόκληση των «Κομάντων» στην προσπάθειά του να γίνει μέλος της παρέας τους. Οδηγείται στο Άσραμ, έξω από το χωριό, όπου έχει ένα ατύχημα. Όσο κείτεται αναίσθητος, μπαίνει σε αστρική προβολή και γίνεται μάρτυρας της αγωνιώδους απόδρασης του Ντόντου από τους Δράκους...

Δείτε το video ΕΔΩ

Όλα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ