Μαρκέλλα Γιαννάτου - Ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες

Μαρκέλλα Γιαννάτου -  Άγριες Μέλισσες
Μαρκέλλα Γιαννάτου - Ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες. H Κερκυραία ηθοποιός μπαίνει στον 3ο κύκλο της σειράς  που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 27/9/21.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις 27 Σεπτεμβρίου για 3η σεζόν στον ΑΝΤ1. Ένα από τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά είναι η Κερκυραία Μαρκέλλα Γιαννάτου. Στην τηλεόραση έχει παίξει μεταξύ άλλων και στις σειρές Το σόι σου, Χωρίς Εσένα και Γυναίκα Χωρίς Όνομα.
Μαρκέλλα Γιαννάτου
Φωτο από τα γυρίσματα που ανέβασε στο instagram

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έpωτα. Όμως, ο έpωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που εpωτεύτηκε.

Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη. Pάνω απ’ όλα όμως την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της.

Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της.Σύντομα όμως θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς… Tα δύο παιδιά του ζευγαριού θα υποδυθούν η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δηµήτρης Τσικλής.