Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 39

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 39 3ος Κύκλος

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 (3ος Κύκλος). ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 3ος Κύκλος επεισόδιο 39 Αντ1 την Τετάρτη 1/12/2021 στις 22.00.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 3ος Κύκλος επεισόδιο 39

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος. Στον νέο κύκλο επεισοδίων της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, τα γεγονότα διαδραματίζονται στην εποχή της δικτατορίας. Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά.Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Γάλλος, Παύλος Ορκόπουλος, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Σουξές, Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

 Στον τρίτο κύκλο, μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη, έχουν μπεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ο Νίκος Κουρής και άλλοι. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Αντ1, ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή που τον απειλεί ανοιχτά. Η Μάρω επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο. Η Ζωή τσακώνεται με την Αιμιλία και τη διώχνει απ΄ το σπίτι. Ο Ακύλας επεμβαίνει. Πώς θα αντιδράσει η Ζωή;

Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στο Δούκα που γίνεται έξω φρενών. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και ο Νικηφόρος αποφασίζει να μιλήσει με τη Ρένα. Η Σοφούλα έξαλλη με τον αδερφό της ενημερώνει τους γονείς της ενώ ο Θανασάκης ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 (3ος Κύκλος)

Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής και προσπαθεί να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο. Η Μάρω επισκέπτεται με τον Ζάχο το Λάμπρο στη φυλακή. Προσπαθεί μάταια να συνεφέρει το γιο της αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους. Ο Τόλλιας ενημερώνει το χωριό για τη χρεωκοπία και ζητά απ’ τον Ακύλα να βρούνε μια λύση. Ο Σέργιος πάνω στο θυμό του αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή.

Video του Αντ1 ΕΔΩ 

Όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Next Post Προηγούμενο άρθρο