ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 ΕΡΤ1
ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
Η απαγωγή ενός βρέφους γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον. Ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται. Το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του.ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 ΕΡΤ1
Η Μαριτίνα μαθαίνει πως η Τόνια θα επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Πιπερόπουλος πιέζει τον Μάνο να δεχθεί την πρότασή του: προτίθεται να διαγράψει τα χρέη τους, με την προϋπόθεση ο Μάνος και η Μαριτίνα μετακομίσουν στο σπίτι του. Η Μάρω και η Σαλώμη προτρέπουν τον Λουδοβίκο να ισχυριστεί ότι η σύζυγός του ζει, προκειμένου να μη φαίνεται γρουσούζης στα μάτια της Σούλας.
Ο Φεγκούδης πιάνει τον Παντελή να κρυφακούει τον διάλογο του Πάρη με την Τραβιάτα, η οποία προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να τηλεφωνήσει στην Πελαγία. Η Τόνια θέλει να ηρεμήσει τη Σούλα, η οποία είναι έντονα επηρεασμένη από τη συζήτησή της με τον Φεγκούδη. Παράλληλα, ο Χρύσανθος νομίζοντας ότι ανταλλάσσει μηνύματα με τη Διώνη, φανερώνει άθελά του στη Μάρω ένα σκοτεινό του μυστικό. Η Μάρω μένει εμβρόντητη.