ΗΛΙΟΣ 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ~ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 ΑΝΤ1

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος Κύκλος ~ Επεισόδιο 79

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδιο 30 (β' Κύκλος)
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος Κύκλος ~ Επεισόδιο 79. ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ σεζόν 2 επεισόδιο 79 ERT την Παρασκευή 14/01/22.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος Κύκλος επεισόδιο 79

Η κληρονομιά, η Μαφία, το εμπόριο λευκής... τρούφας, η δεύτερη διαθήκη του Βαγγέλα, αλλά και η νέα οικογένεια που έρχεται στο χωριό, θα κάνουν άνω κάτω τον Πλάτανο!

Παίζουν οι: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Φώτης Σεργουλόπουλος (Σάββας), Βαλέρια Κουρούπη (Βαλέρια), Μάριος Δερβιτσιώτης (Νώντας), Σαράντος Γεωγλερής (Βαλεντίνο), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη)κ.α

Στο προηγούμενο επεισόδιο, o Τζώρτζης είναι σίγουρος πως η μόνη λύση για να βρούνε λεφτά είναι να προχωρήσουν με την πώληση των μετοχών, την ίδια ώρα που ο Σίμος είναι σίγουρος πως η μόνη λύση είναι να στήσουν επιχείρηση με παράνομα ποτά.

Η Καλλιόπη κάνει φωτογράφιση με μοντέλα την Αλίκη και τον Κανέλλο, μόνο που πριν παρουσιάσει τις φωτογραφίες στο κοινό κάνει μια «μικρή» αλλαγή και αντικαθιστά την Αλίκη με τη Χρύσα. Ο Ηλίας, παρά την υποστήριξη του Μένιου, δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τον Παναγή, που τα έχει βάλει με όλους.

Η Βαλέρια πέφτει θύμα της Μάρμως και δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, με αποτέλεσμα να κάνει εpωτική εξομολόγηση στον Ηλία. Η Φιλιώ έχει έτοιμο το… γιατρικό για να τη «σώσει», μόνο που ο Σάββας πρέπει να ξηλωθεί για να το αποκτήσει. Θα πουλήσουν, τελικά, τα ξαδέρφια τις μετοχές που θέλει -σώνει και ντε- να πάρει πίσω η Καρμέλα;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 2ος Κύκλος ~ Επεισόδιο 79

Όσο η Βαλέρια συνέρχεται από το χουνέρι που της σκάρωσαν οι χωριανοί, τόσο τον Σάββα τον ζώνουνε τα φίδια. Tην ίδια στιγμή οι απανταχού Πλατανιώτες θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους από του Τζίμη τα δόντια!

Ο εύθραυστος εγωισμός της Αλίκης θίγεται ανεπανόρθωτα από τα διθυραμβικά διαδικτυακά σχόλια για τις φωτογραφίες του Κανέλλου με τη Χρύσα. Η νιόπαντρη μαφιόζα μας μπουκάρει στο μαγαζί της Κικής, έτοιμη για πόλεμο!

Ο Ηλίας συναντάει κρυφά τη Φιλιώ για να της εξομολογηθεί όσα νιώθει, μόνο που αυτή την εξομολόγηση θα την ακούσουν… πολλοί. Πώς θα αντιδράσει ο Παναγής όταν μάθει μέσω ραδιοφώνου πως ο Ηλίας είναι τρελά εpωτευμένος με τη μητέρα του;

Προβολή του video ΕΔΩ

Ολα τα επεισόδια της σειράς ΕΔΩ