Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 34 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 34 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 34 του 1ου κύκλου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 34 κύκλος 1 -περίληψη

Η Κλαίρη πάει στο σπίτι της Μαρίνας και λέει στο Νικήτα ότι τον περιμένει την επομένη στο σπίτι της. Ο Πρόεδρος μιλάει με τη Λίζα έξω απ΄ το κλαμπ και προσπαθεί να καταλάβει τι την οδηγεί να φέρεται έτσι παράξενα κι αλλοπρόσαλλα, αλλά εκείνη του απαντάει, όπως πάντα, αόριστα. Η Ελπίδα βλέπει πάλι εφιάλτη κι ο Λευτέρης τη ρωτάει τι είπαν με την ψυχολόγο. Η Ναταλία ξυπνάει τον Κωστή και του πάει πρωινό για να ξεκινήσουν να βάφουν το δωμάτιο της Σοφίας. 
Ο Κωστής της κάνει ερωτήσεις για τον Πέτρο και τη ρωτάει πότε θα τους τον γνωρίσει. Η Αλίκη πάει στο σπίτι της Μαρίνας και βλέπει άναυδη τη Μαρίνα και τον Νικήτα μέλι γάλα. 
Η Μαρίνα της λέει πως αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο της. Η Ελπίδα προσπαθεί να μιλήσει στην Κατερίνα για το ατύχημα, αλλά δεν τα καταφέρνει. Της υπόσχεται ότι θα μια μέρα θα βρει τη δύναμη να το κάνει. Η Λίζα πάει στο γραφείο κατ΄ ευθείαν απ΄ το κλαμπ και ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στο Νίκο, ενώ ο Γιάννης με την Κλαίρη καταστρώνουν το σχέδιο τους για να πάρουν λεφτά απ΄ τον Νικήτα.


Δείτε το video ΕΔΩ