FOCUS

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4. Πρεμιέρα και τα πρώτα 4 επεισόδια της δραματικής σειράς του ANT1.  Επεισόδιο 1 - Δευτέρα 23/9/2024, στις 21:00:   Σεπτέμβριος 1925. Ένας νέος άντρας, ο Πέτρος Ασλάν…

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 35 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 35 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 35 του 1ου κύκλου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 35 κύκλος 1 -περίληψη

Ο Κωστής ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως νοίκιασε σπίτι, και γι’ αυτό διεκδικεί πια όλο τον χρόνο που δικαιούται με την κόρη του. Την ίδια στιγμή, η Νάσια, προσπαθεί να βρει τρόπο να πει στη Ναταλία την αλήθεια για τον «Πέτρο» και την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς να την καταρρακώσει. 
Και καθώς ο Πρόεδρος εισχωρεί όλο και περισσότερο στον παράξενο κόσμο της Λίζας, με επιπτώσεις που κι ο ίδιος δεν φαντάζεται, η Ελπίδα ζητά από τον Λευτέρη να αναβάλλουν προς το παρόν το θέμα της απόκτησης παιδιού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα της πως θα πρέπει να σταματήσει να βλέπει την ερωμένη του, αλλιώς θα μιλήσει στη μητέρα της για όλα...


Δείτε το video ΕΔΩ