9 ΜΗΝΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 201 (Video + περίληψη)

VIDEO 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 201

Tο νέο επεισόδιο 201 της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 201 περίληψη

Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα, λέγοντας πως η προθεσμία που του δίνει είναι τελικά δυο μέρες και όχι τρεις. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, τον ενημερώνει για την κατάσταση της Έλενας, που έχει μείνει χρόνια πίσω, όταν εκείνος ήταν νέος και η Δάφνη πέντε χρονών, και πως πρέπει να τη χειριστεί. Την ίδια ώρα, η Δάφνη λέει στην Έλενα πως θα την πάρει σπίτι της, χωρίς ακόμα να της αποκαλύψει πως είναι η κόρη της. Ο Κυριάκος φτάνει στην Πάφο και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την ανάμειξη της Άντρης στο θέμα της Ντορέτας και του μωρού. Εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει πως τη βοήθησε αρχικά, αλλά τώρα πια έχει χάσει τα ίχνη της. Την ίδια ώρα, μια μοναχή έχει βγει για ψώνια και βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού τη φωτογραφία του μωρού που έχει η Ντορέτα. Ο Κυριάκος φεύγει έξαλλος από το σπίτι της Άντρης, λέγοντας πως δε θέλει να είναι μάνα του πια. Η Άντρη παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και καλεί βοήθεια.
Η Μαρίνα γράφει ένα γράμμα στον Μάνο όπου του λέει πως δε θέλει να είναι πια μαζί. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Δάφνη τον εκβιασμό που υπόκειται από τον Βίκτωρα. Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κρίστη και στην Έλσα λέγοντας πως η Άντρη δεν έχει ιδέα για το που βρίσκεται η Ντορέτα και το μωρό. Η Δάφνη σοκάρεται με την απειλεί του Βίκτωρα απέναντι στον Αντρέα, αλλά υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει και μαζί θα βρούνε τη λύση. Η Μάρθα υποστηρίζει ψυχολογικά την Έλενα για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον κόσμο τα χρόνια που εκείνη ήταν έγκλειστη, ώστε να έχει καλύτερη προσαρμογή σε λίγες μέρες που θα φύγει από το Ίδρυμα. Την ίδια ώρα, η Εύα συνεχίζει να παρακολουθεί το ωράριο της Μάρθας και το πρόγραμμα της Ελπίδας στο σπίτι, ώστε να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα της.

Δείτε ΟΛΑ τα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες ΕΔΩ

Η Μαρίνα αφήνει το αποχαιρετιστήριο γράμμα και το δαχτυλίδι στο τραπέζι. Την ώρα που είναι έτοιμη να φύγει, ο Μάνος βλέποντας το αποφασιστικό της βλέμμα, απαιτεί να του δώσει εξηγήσεις. Η Μαρίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί πως κάτι έχει σπάσει μέσα της εδώ και καιρό, αλλά το διάστυμα που εκείνος βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν της επέτρεπε να πάρει την απόφαση της. Ο Μάνος εξακολουθεί να την ακούει με δυσπιστία, διαισθανόμενος πως κάτι του κρύβει. Η Κρίστη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, στο σταθμό που της έχει προτείνει ο Τζόνυ, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει τη μοίρα σε σχέση με το μωρό της. Ο Κυριάκος γυρίζει σπίτι, όταν ενημερώνεται από το νοσοκομείο στην Πάφο πως η μητέρα του βρίσκεται στη εντατική. Η ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το νέο, σοκάρει και προβληματίζει την Έλσα. Η Εύα πηγαίνει στο Ίδρυμα για να μάθει εάν κάποιος από τους γιτρούς έχουν αναλάβει τη θεραπεία της Ελπίδας στο σπίτι…
'9 μήνες' επεισόδιο 201

δείτε το video ΕΔΩ