KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 -Video και περίληψη,

VIDEO KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Kara Sevda :Επεισόδιο 20 - περίληψη
Ο Κεμάλ σοκάρεται όταν χτυπάει την πόρτα και βλέπει να του ανοίγει ο αδελφός του ο Ταρίκ 

'Οταν ο Ταρίκ συστηματικά αποφεύγει να απαντήσει ευθέως στις ερωτήσεις του Κεμάλ του μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά και οι υποψία πως και πάλι ο Εμίρ έχει βάλει το χέρι του.Φέρνοντας στο μυαλό τα γεγονότα της βραδιάς που δολοφονήθηκε η Κάρεν δεν μπορεί παρά να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα....

Άσχετα με το πόσο λείπουν ο ένας στον άλλον η απόφαση του Κεμάλ να κρατήσει μακριά του την Νιχάν προκαλεί μια ολοένα αυξανόμενη ψυχρότητα μεταξύ τους.Όσο και να προσπαθεί η Νιχάν να γεφυρώσει το χάσμα ο Κεμάλ είναι ανένδοτος και κρατά σε απόσταση την Νιχάν.
Τώρα όμως και η Ζεινέπ μπαίνει σε σκέψεις για το πόσο αληθινός είναι ο γάμος του Εμίρ και της Νιχάν και δεν σταματάει να ψάχνει την υπόθεση με σκοπό να δώσει ένα χτύπημα στον Εμίρ με κάποιο από τα μυστικά του που προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια.
Εν τω μεταξύ πλησιάζει η ημέρα που η Βιλντάν έχει θέσει σαν τελεσίδικη για να φύγει η Λειλά από το σπίτι και ο Κεμάλ την παίρνει να μείνει στο δικό του μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Καινούργια νέα από τον Χακί αναγκάζουν τον Κεμάλ να εστιάσει όλη την προσοχή του και πάλι στην Νιχάν. 
Όλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα όταν άγνωστοι απαγάγουν την Νιχάν και ο Κεμάλ με τον Εμίρ ψάχνουν πλέον τους δράστες όταν ξαφνικά βγαίνει στην επιφάνεια ένα καινούργιο όνομα...
Ο Κεμάλ κατηγορεί τον εαυτό του για την απαγωγή καθώς ήταν αυτός που υποχρέωσε την Νιχάν να μείνει μακριά του αλλά το ίδιο κάνει και ο Εμίρ που θεωρεί πως οι δικές του ενέργειες όλον αυτόν τον καιρό είχαν σαν αποτέλεσμα αυτό που συνέβη στην γυναίκα του.
Οι δυο άνδρες ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν την Νιχάν η οποία προσπαθεί να παραμείνει ζωντανή.