KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 -Video και περίληψη,

VIDEO KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Kara Sevda :Επεισόδιο 21 - περίληψη

Ο Κεμάλ και η Νιχάν είναι μεθυσμένοι από ευτυχία επειδή ξανασμίξαν όμως η χαρά αυτή δεν θα κρατήσει πολύ.Η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι της ακριβώς την ώρα που ο Εμίρ αποφασίζει για την τύχη του Τανέρ.

Η ένταση που είχε αναπόφευκτα συσσωρευτεί κατά την διάρκεια της απουσίας της Νιχάν βρίσκει διέξοδο, και με την έκρηξη της οργής ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο στην Ζεινέπ που γίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ να ξεδιαλύνει το μυστήριο του γάμου του Εμίρ.

Το γεγονός πως ο Κεμάλ ήταν αυτός που είχε γλυτώσει από πνιγμό την Νιχάν φουντώνει ακόμα περισσότερο τον θυμό και την ζήλια του Εμίρ.Γίνεται ακόμα πιο αδυσώπητος και καταστρώνει σχέδια να σκοτώσει τον αντίπαλο του.

Μετά το φιλί που είχε με την Νιχάν ο Κεμάλ δίνει μάχη για να ξαναβρεί την αυτοσυγκέντρωση του και παράλληλα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του Ταρίκ αν και όλες οι ενδείξεις είναι εναντίον του.

Αγνοώντας όλα όσα έχει ακούσει,η Ασού είναι αποφασισμένη να κερδίσει την καρδιά του Κεμάλ.
Από την άλλη η Νιχάν αρχίζει να νοιώθει πως έχει γίνει αβάστακτο βάρος στον Κεμάλ 
.Η Βιλντάν που είχε πάει με τον Γκαλίπ στο γραφείο των μητρώων μαθαίνει γιατί ο Γκαλίπ είχε τόση αγωνία να αγοράσει το σπίτι.
Η Λειλά ετοιμάζεται να δώσει την δική της απάντηση στον πόλεμο που της άνοιξε η Βιλντάν...
Η Ζεινέπ που σκάλιζε τα πάντα μέσα στο σπίτι επιτέλους βρίσκει κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον του Εμίρ.Την ίδια στιγμή η Νιχάν παίρνει μια τεράστια απόφαση που αφορά την ζωή του Κεμάλ.Ο τελευταίος έχει μπει για τα καλά στην φωτιά στην διαμάχη του με τον Εμίρ και δεν υπάρχει τρόπος να βγει χωρίς να καεί.
Αυτά που πρέπει να κάνει για να βγει από το αδιέξοδο είτε θα του αλλάξουν την ζωή για πάντα η θα τον βάλουν στην ίδια κατηγορία με τον Εμίρ.