KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 -Video και περίληψη,

VIDEO KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.

KARA SEVDA ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 περίληψη
Όταν ο Εμίρ βλέπει το βίντεο προσπαθεί να αποτρέψει την Νιχάν από το να φύγει όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει.Μαζί με τον Κεμάλ κάνουν το πρώτο βήμα για να τελειώσει αυτή η υπόθεση μα ο Εμίρ την παγιδεύει υπενθυμίζοντας της τις υποχρεώσεις της.
Αν και αυτό την κλονίζει η Νιχάν έχει πια πάρει την οριστική απόφαση να φύγει και να αγνοήσει τις πιέσεις της οικογενείας της. Θέλει επίσης να αποδείξει σε όλους πως ο Οζάν είναι αθώος.

Και ενώ ο Εμίρ ψάχνει τον τρόπο να σταματήσει όλα τα σχέδια της η ένταση μεταξύ του και του Κεμάλ φθάνουν σε σημείο έκρηξης.
Η προσμονή και  ελπίδα πως θα μπορέσουν επιτέλους να ζήσουν μαζί κάνουν τον Κεμάλ και την Νιχάν εκστατικούς...Την  μεγαλύτερη υποστήριξη την έχουν για άλλη μια φορά από την Λειλά η οποία όμως είναι πολύ επιφυλακτική για το τι θα πρέπει να περιμένουν από τον Εμίρ.

Ο Κεμάλ συνεχίζει τις προσπάθειες του να ανακαλύψει τον εκβιαστή ενώ ο Εμίρ έχει στριμώξει τον Τουφάν με την αποκάλυψη ότι οι δυο τους είναι αδέρφια. Μέχρι ο Εμίρ να μάθει όλη την αλήθεια τον Τουφάν τον περιμένουν δύσκολες μέρες...Ο δε Γκαλίπ είναι έξαλλος με τον Κεμάλ που έβγαλε τα οικογενειακά μυστικά του στη φόρα και η μανία του θα βρει διέξοδο στην οικογένεια του Κεμάλ.
Η είδηση πως η Νιχάν θέλει διαζύγιο προκαλεί μεγάλη αναταραχή στο σπίτι και όλοι της γυρίζουν την πλάτη.Όλα αυτά κάνουν την Ζεινέπ να θέλει να ανακαλύψει τις λεπτομέρειες του γάμου της Νιχάν ακόμα πιο πολύ.Όταν προσπαθεί για άλλη μια φορά να πλησιάσει τον Εμίρ αυτός της γυρίζει την πλάτη με περιφρόνηση και η Ζεινέπ αντιλαμβάνεται πως αν η Νιχάν φύγει από το σπίτι τότε και αυτή θα χάσει οριστικά τον Εμίρ.

 Η Ασού καταλαβαίνει πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει μαζί και μιλάει αμέσως στην Φεχιμέ καθώς είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Κεμάλ να της φύγει.