KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3- Video και περίληψη,

VIDEO KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Καρά Σεβντά :Επεισόδιο 3 - περίληψη

Στο πάρτυ της επετείου του γάμου της με τον Εμίρ η Νιχάν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Κεμάλ και μαθαίνει ότι είναι ο νέος συνεργάτης του Εμίρ ! Πριν ξεπεράσει το αρχικό σοκ ακούει τον Εμίρ ο οποίος προσπαθεί να φέρει τον Κεμάλ με τα νερά του να του κάνει μια αναπάντεχη πρόταση..
 Ο Εμίρ δεν γνωρίζει πως με την προσφορά του αυτή δίνει στον Κεμάλ αυτό που του είχαν αρνηθεί πριν χρόνια-την είσοδο στο σπίτι της Νιχάν,,,
 Η άφιξη του Κεμάλ έχει ανατρέψει όλες τις ισορροπίες . Η Βιλντάν βλέπει ξεκάθαρα αυτά που έρχονται και το τι θα συμβεί και είναι αναστατωμένη και αυτό το αντιλαμβάνεται ο Οντέρ. Η έκπληξη που ο Οζάν έχει ετοιμάσει για την Νιχάν την κάνει έξαλλη  ενώ και η οργή του Κεμάλ γίνεται ακόμα πιο δυνατή. 

Η απαίτηση του Εμίρ να ολοκληρώσουν τον γάμο τους δημιουργεί μεγάλο άγχος στη Νιχάν .Το γεγονός πως δεν μπορεί να πει στον Κεμάλ την αλήθεια την κάνει να ασφυκτιά. 
 Ο Οζάν έχει αντιληφθεί πως ο γάμος της Νιχάν και του Εμίρ δεν είναι παρά μια φάρσα και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. 

Εν τω μεταξύ, το μόνο άλλο  πρόσωπο που  γνωρίζει το μεγάλο μυστικό μεταξύ των οικογενειών Κοζκούογλου και Σεζίν κάνει νέα προσπάθεια εκβιασμού.
Ενώ όλη η οικογένεια γιορτάζει το  ότι ο Κεμάλ θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη ο Ταρίκ δείχνει μια φωτογραφία εφημερίδας από το χθεσινό πάρτυ και ο Κεμάλ δυσκολεύεται να πείσει την οικογένεια του και ειδικά τον πατέρα του πως έχει ξεπεράσει πια την Νιχάν.  
Η Λειλά που βλέπει την φωτιά για εκδίκηση που κατακαίει τον Κεμάλ προσπαθεί να την σβήσει και αυτό που θα κάνει θα είναι μια τεράστια έκπληξη για τον αδερφό της.