31 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 - Β' κύκλος VIDEO (297)9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 81 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 81 - Β' κύκλος (297)

Η Δάφνη δικαιολογείται στον Αντρέα που του έκρυψε την επιχείρηση Δημητρίου. Η Ελίζα έρχεται ξαφνικά στο σπίτι τους και όταν μένει μόνη με τον Αντρέα του ζητάει το λόγο που έφυγε τόσο ξαφνικά από των Οίκο Τυφλών. Πριν ξεκινήσουν για τη διαμονή τους στον ξενώνα, ο Μάνος χαρίζει το γαμήλιο δαχτυλίδι στη Σοφία. 
Η Έλσα για άλλη μια φορά προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να φύγει από το καταφύγιο. Ο Κίμωνας ενθαρρύνει την Κρίστη να μην εγκαταλείψει τη μουσική, παρά τα όσα της χρεώνουν με το κλεμμένο τραγούδι. 
Η Σοφία νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα όνειρα που κάνει ο Μάνος για τη ζωή τους από δω και πέρα. Η Ελίζα εκπαιδεύει τον Αντρέα και μέσα στην τύφλωση του, εκείνος ανακαλύπτει έναν άλλον κόσμο. Η Μάρθα πηγαίνει στο σπίτι του Δήμου και αντί για την Άννα βλέπει τον ίδιο μπροστά της, που της λέει πως η Άννα αρρώστησε. Η Μάρθα, στη θέση του, νιώθει οργή αλλά και έντονη ανησυχία για την Άννα, καθώς την ώρα που βγαίνει από το σπίτι ακούει μια έντονη κραυγή. 
Η Έλσα πηγαίνει στο εργαστήριο για να βρει τον Στέφανο. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να φύγει από το σπίτι, καθώς να ζήσει με τον Κίμωνα. Η Σύλβια οργίζεται. Η Άννα γράφει μήνυμα στη Μάρθα να μείνει μακριά της καθώς κινδυνεύει από το Δήμο, αλλά εκείνος το βλέπει και την προλαβαίνει κλειδώνοντας την πάλι στο δωμάτιο…


δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας